’n 911-sprookje: Ali Osama en de vliegende rovers..

’n 911-sprookje: Ali Osama en de vliegende rovers..

13-07-18 07:17:00,

Alweer een artikel over 9/11, de aanslagen van 11 september 2001? Jazeker. Omdat het nodig is, omdat het verhaal levend gehouden dient te worden. In het belang van de menselijke vrijheid en dienstbaarheid aan de menselijke essentie, die zwaar onder druk staat, door toedoen van een kleine groep zeer agressieve manipulatoren. Die een mensenleven beschouwen als een ‘instrument’ om hun doelen te halen: totale onderdrukking en uitbuiting van het menselijk ras. Ver gezocht? Hangt ervan af hoever JIJ hebt gezocht..

George van Houts heeft zoals je weet, een theaterstuk gewijd aan de aanslagen van 11 september 2001. Dat doet de goede man natuurlijk niet ‘zomaar’.. Daar is moed, heel veel moed voor nodig. Je reputatie en je ondernemerskapitaal op de waagschaal zetten, om jezelf op deze wijze in een theatervoorstelling te manifesteren, die -om het zacht te zeggen- heel veel stof doet opwaaien. En natuurlijk heeft de beste man een punt. Omdat we leven in een wereld waarin ALLES is omgedraaid. Waar de leugen als waarheid omarmt dient te worden en de waarheid als leugen en complot wordt weggezet. Hoe is het mogelijk nietwaar..?

En toch is dát precies wat het is. En om die 180“ draai te maken, vergt heel veel moed. Maar de beloning is ernaar. George van Houts bijvoorbeeld kan zich verheugen op een beloning van aandacht en waardering voor zijn moed en de inhoudelijke verzorging van zijn voorstelling. Heb je die nou nóg niet gezien? Ga dan als de donder een pot koffie of thee zetten en ga -het liefst natuurlijk met een maatje- naar deze voorstelling kijken, die inmiddels gewoon te bekijken is. Bijvoorbeeld HIER op de site.

En, om over een 180″ draai te spreken, willen we je dit artikel aanreiken. In het kader van waarheidsvinding 11 september 2001. Het gaat over de ridicule officiële versie van de gekaapte vliegtuigen, waarbij 4 kapers plotseling in staat waren, met krachtige straalpassagiersvliegtuigen te vliegen, terwijl ze niets anders hadden qua vliegopleiding, dan enkele lessen in een propellorvliegtuigje..! Iedere piloot, jong of oud, kan je vertellen hoe bizar dit verhaal is. En toch is het de ‘officiële versie’ waartegen niemand in het geweer komt..!! We wensen je vooral gezond verstand bij het lezen van dit artikel..

x
* * *
x
“Iets raken met een passagiersvliegtuig is vrij eenvoudig,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: