Hoe de ‘Witte Helmen’ het héle verhaal ontmaskeren..!

Hoe de ‘Witte Helmen’ het héle verhaal ontmaskeren..!

16-07-18 07:14:00,


x
x
Hoe de ‘Witte Helmen’ het héle verhaal ontmaskeren..!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Afgelopen dag kwam het bericht dat de hulpverleners, ‘de Witte Helmen’ uit Syrië geëvacueerd gaan worden.. Dat is kennelijk nodig, omdat men vreest dat het leger van Assad hen aan zal pakken.. En ja, waarom zou dit dát willen doen..? Het gaat toch om hulp die zij bieden aan zijn volk, de Syrische burgers?? De Witte Helmen, officieel de Syrische burgerverdediging genaamd, bestaan uit ongeveer 3000 vrijwilligers die na een aanslag als eerste ter plaatse zijn om slachtoffers onder het puin vandaan te halen. Ze zijn onder meer actief in de belegerde stad Aleppo.De vraag is dus waarom deze 3000 personen plotseling geëvacueerd zouden moeten worden, zoals het bericht plotseling was, dat de wereld werd ingestuurd..

Het bleek de afgelopen jaren, dat de Amerikaanse overheid voor het verzamelingen van inlichtingen rondom de situatie in Syrië, vooral afhankelijk was van deze zogeheten ‘Witte Helmen’, door de media geprezen als helden, die maar liefst zo’n 100.000 levens zouden hebben gered. Maar wie er even induikt, ziet wie of wat deze ‘Witte Helmen’-organisatie écht zijn. Want hoewel deze ‘Witte Helmen’ beweren dat ze een ‘neutrale entiteit’ zijn in Syrië, blijkt, dat als je de geldstroom volgt die hen voedt, je uitkomt bij de Amerikaanse, Britse, Nederlandse, Deense en Duitse overheid..!

Historie van deze club
De allereerste Witte Helmen werden in maart 2013 in Turkije getraind door de voormalige Britse inlichtingenofficier James Le Mesurier. We kennen deze man via de mislukte NAVO-interventie in Kosovo. De trainingen van de Witte Helen, werden/worden gefinancierd door de organisatie van deze Le Mesurier, genaamd ‘Mayday Rescue’. En het blijkt dat deze organisatie in Nederland is geregistreerd als non-gouvernementele organisatie, gefinancierd door de Nederlandse, Britse, Deense en Duitse overheid. Gelieerd aan deze acties rondom de Witte Helmen, werd in december 2013 de pr-machine ‘Voices Project’ opgericht in Groot-Brittannië, gericht op het beïnvloeden van overheden en de publieke opinie.

Een film maken van een propagandaclub. Je moet maar durven. Genomineerd zelfs voor een Nobelprijs..

Tussen 2013 en 2015 stond Jeremy Heimans aan het hoofd van Voices Project. Heimans was ook één van de oprichters van het controversiële online campagnenetwerk Avaaz. In de onderstaande video zie je wat dit project met de Witte Helmen te maken heeft.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: