Italiaanse minister: revolutie Oekraïne is ‘NEP’..!

Italiaanse minister: revolutie Oekraïne is ‘NEP’..!

23-07-18 01:20:00,

2 Van de daders achter de revolutie in Oekraïne in beeld..? De leider van de ulta-rechtse partij in de regering van Oekraïne, En natuurlijk de leider van de Amerikaanse goeddoeners.. John McCain, overal volop aanwezig, voordat er ergens in de wereld Amerikaanse wapens en ‘adviseurs’ geleverd gaan worden.. Maar vooral een einde gemaakt wordt aan ‘ondemocratische toestanden’..
x
x
Italiaanse minister: revolutie Oekraïne is ‘NEP’..!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Wat de meeste politici wel uit hun hoofd laten, is de waarheid vertellen.. Zéker als het gaat om de daden van de geo-politieke machten, durven maar weinig politici het aan om het ‘beestje bij zijn naam te noemen’. Sinds de nieuwe regering in Italië is aangetreden, zien we daar mensen op het toneel verschijnen, die lak hebben aan ‘hoe het hoort’.. Kijk naar de opstelling van Italië rondom de vluchtelingenopvang, waarbij o.a. Nederland zo ‘lekker ver weg zat van het vuur’, dat het zich meende te kunnen veroorloven, om buiten dit vraagstuk van de vluchtelingenopvang te blijven. Italië verdomde het om alleen voor het verhaal op te draaien en het was paniek in de EU-tent..

Nu speelt een dergelijk geval, nadat Matteo Salvini, de nieuwe Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, de in 2014 gepleegde staatsgreep van Euromaidan in Kiev, na weken van heftige neergeslagen protesten, als een ‘pseudo-revolutie’ had betiteld. Inmiddels heeft Oekraïne de Italiaanse ambassadeur uitgenodigd voor een gesprek over deze kwestie. Deze revolutie werd vanuit het buitenland geïnitieerd en gesponsord, aldus Salvini. Tja, wij denken dan, dat er eindelijk eens een politicus op is gestaan, die de dingen ook hier bij naam durft te noemen..

Volgens Olena Zerkal, de Oekraïense onderminister van Buitenlandse Zaken, op vrijdag, zal aanstaande maandag de 23ste juli deze ontmoeting met de Italiaanse ambassadeur, Davide La Cecilia plaatsvinden. “Hij is een vriendelijke persoon en we begrijpen ook, dat hij niet verantwoordelijk kan worden gehouden voor de woorden van de politici in zijn thuisland”, aldus Olena Zerkal.

Salvini maakte de opmerkingen over de Oekraïense revolutie, in een interview met de Washington Post, dat eerder deze week werd gepubliceerd. De Amerikaanse journalist Lally Weymouth probeerde de minister te grillen, vanwege zijn steun voor de terugkeer van de Krim naar Rusland. De journalist noemde het referendum dat in de regio plaatsvond ‘nep’,

 » Lees verder