Freesuriyah verbannen in Turkije en toegang ontzegd! – FREESURIYAH

Freesuriyah verbannen in Turkije en toegang ontzegd! – FREESURIYAH

27-07-18 06:02:00,

DONEER EN STEUN ONS WERK

DONATE AND SUPPORT US:

IBAN: NL10 SNSB 0902 6349 33

Eindelijk was het zover, de 15 juli onze reis naar Syrië! Natuurlijk net als alle andere onafhankelijke niet door de overheid betaalde journalisten, zoek je dus de goedkoopste vlucht uit om op de plek van bestemming te komen en dat is dus Turkish Airlines, het zou ook geen probleem moeten opleveren, want een tussenstop in Istanbul, wij in dit geval naar Beiroet, is geen probleem, je bent in “transfer”, op de de luchthaven en je gaat er dus ook niet af!

De heenreis was ook prima verlopen, met wat vertraging, wat sowieso normaal is op lange vluchten, kwamen we aan in Beirout om daar onze reis naar Syrië verder te maken. (volgende artikelen over de reis in Syrië)

Na een paar dagen in Syrië te zijn, kwam er een mail! Een mail van het “6th International Criminal Court” in Istanbul, Turkije, met de volgende mededeling: The Turkish authority (ordered by Mr.Recep Tayip Erdogan) has issued an order to block your WordPress.com site: https://freesuriyah.wordpress.com/ Unfortunately, we must comply, to keep WordPress.com accessible for everyone in Turkey. We, WordPress, will not be challenging this order in court, but if you wish to discuss what the legal avenues of appeal may be, please get in touch as soon as possible. There is usually a very short period of time in which objections can be lodged.  As a result of this order, your site is now inaccessible for Internet visitors originating from Turkey. They will instead see a message explaining why the content was blocked. Visitors from outside of Turkey are not affected. The block also says you are not allowed to enter Turkey nor will you get a visa, meaning a ban and block for life! For your reference, we have attached a copy of the complaint by the Turkish court.  Istanbul 6th Criminal Judgeship of Peace 2018-3996 Misc (1)

De bijlage, betrof alle websites, m.n. wordpress, die in Turkije geblokkeerd zijn, waaronder, mijzelf, Carlos Latuff, Freesyrian Press, Uprooted Palestinians, e.v.a., een document van 11 bladzijden met desbetreffende sites!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: