Hoe vaccins ons afweersysteem ERNSTIG ondermijnen..!!

Hoe vaccins ons afweersysteem ERNSTIG ondermijnen..!!

01-08-18 06:27:00,

Hoe heftig en in één woord ‘DOM’ moet het nog worden, voordat mensen en vooral medische wetenschappers gaan begrijpen, dat het menselijke vermogen om zich teweer te stellen, tégen aanvallen op het lichaam, een bijzonder KRACHTIG en ZELFLEREND systeem is..? En dat ook dit systeem ernstig ondermijnd kan worden, door de mens zelf. Inderdaad, vooral door het systeem waarbij de zelfgenezing niet op waarde wordt geschat. En dit te gaan ondermijnen met bijvoorbeeld vaccinaties..! Ook al is het met de beste bedoelingen..

Dit artikel is een ernstige waarschuwing voor de onwetenden, die nu met de wolven in het bos meehuilen, en schreeuwend, onwetend schreeuwend, om ‘verplichte vaccinaties’ eisen. Niet gehinderd door enige kennis noch diepgang over dit onderwerp, noch het menselijke immuunsysteem, noch en vooral, het ZELFGENEZENDE VERMOGEN..

Lees het verhaal van dr. Andrew Wakefield hieronder. Inderdaad, de man die valselijk beschuldigd werd, voor het publiceren van een onderzoek, waarin de link tussen vaccins en autisme werd aangetoond. Inmiddels is hij gerehabiliteerd, maar is de essentie van zijn wetenschappelijk artikel nog steeds heftig onderwerp van heftige discussie.

Het kán voor veel (té veel) medische wetenschappers toch niet zo zijn, dat vaccins slecht zijn, in de zin dat ze gevaarlijk kunnen zijn voor de mens.. En daarom komt er, vanuit die houding van ongeloof en afwijzing van wetenschappelijk bevindingen, die dit WEL aantonen, een gevaarlijke discussie op gang. Daarbij worden de mensen die een gezonde weerstand hebben tegen deze ‘vaccinatie-hosanna-politiek’, als ‘gekkies’ weggezet en ‘gevaarlijk voor de gemeenschap’..

TERWIJL HET OMGEKEERDE WAAR IS..!
Want wat blijkt? Door massale vaccinaties, die de afgelopen decennia alleen maar in intensiteit zijn toegenomen, wordt het menselijk afweersysteem ERNSTIG ONDERGRAVEN.. Kijk HIER en HIER maar eens naar de krachtige artikelen van Ing. Harry Zandvliet, over het vermogen van het menselijke lichaam om afweerstoffen te maken, tegen bijvoorbeeld mazelen. Wie van de oudere generaties is NIET ingeënt tegen mazelen, kan zich gelukkig prijzen!! Zij hebben een LEVENSLANGE immuniteit opgebouwd tegen deze ziekte, dáár waar mensen die gevaccineerd zijn met het mazelenvaccin, slechts een beperkte tijd zijn ‘beschermd’..

 

Dr. Andrew Wakefield maakt korte metten met

’t Fabeltje van vaccinatie-kudde-immuniteit!

 

Deze deskundige arts bespreekt het krankzinnige idee van de door velen geëiste ‘verplichte vaccinaties’.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: