Zwaar 9/11-memo aan Trump: onderzoek 911..!!

Zwaar 9/11-memo aan Trump: onderzoek 911..!!

06-08-18 03:50:00,


x
x
9/11-Memoranda aan Trump:
X
Tijd voor de waarheid
– ‘Deep State’-valse-vlag-Waarheid..! –
x
x
Zwaar 9/11-memo aan Trump: onderzoek 911..!!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Hoe krachtig een samenwerkingsverband van gelijkgestemden kan zijn, blijkt ook nu weer. Een krachtig 911-memo, dat aan president Donald Trump van de VS is gestuurd, bevat een geselecteerde hoeveelheid, kwalitatief hoogwaardige info, die onomstotelijk aantoont, dat in de eerste plaats het ‘officiële’ uitgevoerde onderzoek naar de oorzaken en achtergronden van de aanslagen van 11 september 2001, een volledig onjuiste en volstrekt onvolledige weergave geeft van de daders van de aanslagen.

In de tweede plaats brengen deze memo’s zaken aan het licht, die voor velen nog volstrekt onbekend waren. En ja, mogelijk dus ook voor de huidige president van de USA. Zo niet, dan ziet iedereen, dat ze nu WEL bekend zullen zijn bij de president van ‘We The People’.. Een man, Donald Trump dus, die had beloofd, deze 911-kwestie OPNIEUW te willen onderzoeken.

Jazeker, een heropening van de 911-kestie, in 2015 al.. (HIER) Zijn commentaar, vooral als New Yorkse onroerendgoed-magnaat, over deze aanslagen, kort ná de gebeurtenissen op 911 (HIER op de site), logen er al niet om.

Maar dit is wat hij in een verkiezingsbijeenkomst te melden had over deze zaak; op 15 februari 2016, sprekend tot een wild-enthousiaste menigte in Bluffton, South Carolina, beloofde Trump dat hij zou laten onderzoeken én de resultaten aan het Amerikaanse publiek zou tonen: ‘WIE DAADWERKELIJK HET WTC OMVER HEEFT VERWOEST‘..

Robert David Steele

Wat behelst dit samenwerkingsverband?
Het initiatief is te danken, vooral door de motivatie van Robert David Steele, een voormalige officier van het Marinecorps Infanterie en medewerker van de CIA , die in 2017 werd voorgedragen voor de Nobelprijs voor de vrede.Hij is auteur van een behoorlijk aantal boeken over hervormingen (HIER) die in zijn ogen dienen plaats te vinden, op het gebied van inlichtingendiensten, waarbij in de VS heel simpel de CIA nu de dienst uitmaakt, áchter de schermen (HIER). En op het gebied van hervorming van de verkiezingssystematiek in de VS. Congresleden en senatoren zijn regelmatig als auteur van een voorwoord in zijn boeken te vinden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: