Hoe ‘high-tech’ de California-branden worden aangestoken..!!

09-08-18 08:18:00,

x
x
Hoe ‘high-tech’ de California-branden worden aangestoken..!!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Wij zijn wel wat gewend als het gaat om verwoesting door onderdelen van de manipulerende machten op Aarde. Maar zelfs wij moesten ons flink achter de oren krabben bij de beelden die we zagen inzake de branden die woeden in Californië. Maar omdat de bewijzen voor dátgene wat we je zo meteen gaan laten lezen en zien, maar áánhielden, besloten we dit artikel te gaan schrijven. Natuurlijk hebben we geen hoge hoed op inzake de minachting die de DeepSpace-club heeft voor wereldburgers in het algemeen en die in de VS in het bijzonder. Dode mensen dienen vaak om de doelstellingen te halen, zoals bij valse-vlag-aanslagen als die op de VS op 11 september 2001. Maar dit is plotseling van een heel ander kaliber minachting..

Waar het hele verhaal op neerkomt, is dat een ‘club’ bezig is om California in de fik te zetten. Om het maar even kort en bondig neer te zetten. De bewijzen voor deze stelling zijn zó enorm en voor zich sprekend, dat er nógmaals, niet veel andere conclusies getrokken kunnen worden..! Gisteren zagen we deze foto, waarbij blijkt dat het razende vuur een huis PRECIES doormidden heeft gebrand.. Zoals je op een verjaardag of op een trouwdag de cake aansnijdt, zo is dit huis voor het éne deel VOLLEDIG VERBRAND/VERNIETIGD, terwijl op enkele decimeters ernáást, het huis VOLLEDIG INTACT is..

Kijk ook op de grote foto hierboven, dezelfde foto als deze uitsnede, waarop je een huis voor dit huis kunt zien staan, met in de tuin, een trampoline van rubber/plastic.. NOG INTACT.. Terwijl een paar meter verderop een huis VOLLEDIG in de as werd gelegd door een brand met verzengende hitte..?

Kijk naar de kleine raampjes in deze intacte kant van het huis. Geen schade aan verf noch raampjes.. En zie hoe volledig de rest van het huis is verwoest..! Is dit bizar? De theorie die nu wordt gegeven achter deze mysterieuze vernietiging, is dat er gewerkt wordt met zogenaamde Directed Energy Weapons (DEW), wat betekent dat een vliegtuig bijvoorbeeld deze verwoesting in gang zet, door het gebruik van laserkanonnen. Wist je dat een laserstraal in essentie ‘wit’ is en dus niet gezien kan worden bij daglicht.

 » Lees verder