Over nepnieuws gesproken… Honderden Nederlandse wetenschappers publiceerden volgens de Volkskrant in ‘neptijdschriften’ – Stichting Vaccin Vrij

09-08-18 08:28:00,

man met clownsneus‘Honderden Nederlandse academici hebben de laatste jaren wetenschappelijke artikelen gepubliceerd in bekende neptijdschriften. Zulke rooftijdschriften publiceren tegen forse betaling ingezonden artikelen, zonder enige kwaliteitsbeoordeling. De auteurs betalen honderden dollars voor publicatie. Onder de Nederlanders zijn ook bekende wetenschappers, zoals farmaceut Jaap Goudsmit en viroloog Ab Osterhaus, vaak als laatste auteur in artikelen van medewerkers of promovendi.’ 1

Het bovenstaand citaat komt uit Volkskrant van 08-08-2018. Het roept de volgende vraag op: Waarom zouden wetenschappers tegen forse betaling artikelen publiceren in neptijdschriften? Waar zijn ze op uit? Wat levert het hun op?

 

Goed geïnformeerde ouders zijn geen antivaxxers, maar juist pro-science!

Dit onderwerp ligt gevoelig. Vanuit de Stichting Vaccinvrij zijn er inmiddels meerdere brieven geschreven naar het ministerie van VWS met het verzoek om transparantie betreffende de wetenschappelijke onderbouwing van het Rijksvaccinatieprogramma. Waar is openbaar, toetsbaar wetenschappelijk onderzoek dat onomstotelijk bewijst dat vaccins voor pasgeborenen veilig en effectief is. We kunnen alleen maar gissen naar de reden waarom de Nederlandse overheid niet eens de moeite heeft genomen om deze brieven te beantwoorden…

 

Vaccins bevatten:

Gemanipuleerde bacteriën en virussen – die worden geassocieerd met ziektes

Chemische stoffen – die worden geassocieerd met kanker, chronische aandoeningen van het centraal zenuwstelsel en chronische aandoeningen van het immuunsysteem, ontwikkelingsstoornissen en meer

Vervuilingen, afkomstig van het kweekmedium, te weten kippen embryo’s, cellijnen van menselijke embryo’s en dergelijke – wat tot gevolg heeft dat (dierlijk) DNA & RNA in onze kinderen terecht komt.

 
Vaccins worden in onze kinderen geïnjecteerd en wij zijn degenen die verder moeten in geval van vaccinatieschade…

vrouw die er genoeg van heeft

Ouders hebben legitieme vragen over vaccinveiligheid, en merken bovendien dat hun kinderen ernstige schade op kunnen lopen door vaccins. Maar in plaats dat ouders serieus worden genomen, is er een hetze gestart in de media waarin ze worden afgeschilderd als onverantwoordelijke ‘antivaxxers’. Het is diep triest.

 

Het eerste verzoek om inzage in de wetenschappelijke onderbouwing van het RVP schreef ik in 2001…

Ik kwam laatst mijn eerste brief tegen aan het ministerie van VWS, gedateerd 18-04-2001:

Geachte minister Borst,

Hierbij wil ik me graag met het volgende tot u richten. Ik ben moeder van twee kinderen en bezig mij te verdiepen in de effecten van kindervaccinaties.

 » Lees verder