Bill Cooper voorspelde 911 en werd vermoord..

10-08-18 09:46:00,

De cover van het oorspronkelijk boek van William Cooper: ‘Behold a pale horse’.
x
x
Bill Cooper voorspelde 911 en werd vermoord..

2018 © WantToKnow.nl/be

x

William ‘Bill’ Cooper is bij velen vooral bekend, als auteur van het in 1991 verschenen boek ‘Behold a Pale Horse’. Cooper had gediend als Naval Intelligence-officier en was in die hoedanigheid op de hoogte van veel van wat ‘achter de schermen’ verborgen diende (en dient) te blijven. Als auteur en voormalig  legerveteraan, boeide hij zijn publiek al snel met verschillende schokkende onderwerpen, waarbij er nog maar nauwelijks écht sprake was van ‘internet’. Deze onderwerpen gingen vooral over verborgen zaken, zoals wereldwijde samenzweringen, die wereldburgers voor de gek hielden, zodat de machthebbers hun gang konden gaan.

Hij waarschuwde mensen en heel bijzonder in die tijd: hij vertelde over de samenwerking van de Amerikaanse regering met buitenaardsen..! Hij was ook de man, die sprak over HIV/AIDS als een door laboratoria gemaakt ziekte, met als doel de zwarte en Spaanse bevolking van de VS te treffen en de homoseksuele gemeenschap. Ook vertelde hij dat het medicijn tegen Aids al was gemaakt, voordat het werd geïmplementeerd. Informatie over dit soort zaken was al veel moeilijker te vinden/verkrijgen, dan vandaag de dag.

Dus het is niet zo verwonderlijk dat veel mensen van maandag tot vrijdag tijdens de jaren 1990, massaal afstemden op zijn radioprogramma ‘Het uur van de Tijd’; mensen stonden te popelen om de waarheid uit te vinden. William Cooper reikte hen deze nachtelijke radiogesprekken met indringende inhoud aan..! Zo vertelt hij en in zijn uitzendingen én uitgebreid in zijn boek ‘Behold a Pale Horse’, dat president John F. Kennedy was vermoord, omdat hij op het punt stond, de geheimhouding rondom de Amerikaanse samenwerking met buitenaardsen op te heffen..

De fameuze 911-voorspelling.!
Tijdens zijn uitzending op 28 juni 2001, gebeurde er iets bijzonders. Cooper voorspelde live aan de luisteraars, de aanstaande aanslagen van 11 september 2001. Dus 3 maanden vóórdat deze plaatsvonden..! Hij voegde eraan toe, dat de Amerikaanse regering zou gaan proberen Osama bin Laden te laten opdraaien als zondebok:

“Wat ze ook gaan doen om de schuld op Osama bin Laden af te schuiven – je moet het niet geloven…  Ze gaan binnenkort iets bizars doen om de steun van de Sheeple te krijgen.”

Minder dan 11 weken later bleken zijn voorspellingen dodelijk accuraat uit te zijn gekomen.

 » Lees verder