Fred Burks’ 911-memo to the president…

10-08-18 12:58:00,


x
Geheime waardepapieren voor een
geheime economische GOUD-oorlog
tegen Rusland..
x

Fred Burks: 911 waste US$ 240 miljard wit..!

x
2018 © WantToKnow.nl/be

x

Fred Burks

Zoals je waarschijnlijk weet, is Fred Burks de oprichter van www.wanttoknow.info, de zustersite van wanttoknow.nl/be. Eigenlijk dus de Engelstalige-Amerikaanse uitvoering van deze site. En Fred Burks is de man, die van nabij heeft meegemaakt, als voormalig presidentieel vertaler (Maleis), hoe er gesproken werd in het Witte Huis, over de zaken rondom de aanslagen van 11 september.
Voor meer info kun je verder over hem in dit artikel HIER of HIER lezen. Niet zo vreemd natuurlijk dat Fred Burks ook één van de vooraanstaande mensen is, die een memo schreven aan president Donald Trump, om hem te houden aan verkiezingsbeloften rondom het heropenen van de 911-onderzoeken.

Dit is nodig omdat het officiële 911-onderzoek een totale farçe is gebleken te zijn, waarvan de leden van de 911-commissie, die het rapport samenstelden, al uithaalden naar de opdrachtgevers voor dit onderzoek, president George Bush jr. en vice-president Dick Cheny.

Cheney, een havik die voor, tijdens en ná 9/11 meer dan dubieuze rollen speelde. Een van de masterminds achter deze valse-vlag-aanslagen.

Kijk eens naar één van de vele uitspraken van de leden van deze commissie. Dus dient er een nieuw onderzoek te komen, met aansluitend een rapport met conclusies over de ware toedracht van deze aanslagen, die voor ieder weldenkend mens, alleen maar valse-vlag-aanslagen zijn geweest. Voor meer achtergrondinfo over dit plan om een boekwerk van memo’s te maken, gericht aan Donald Trump, lees je HIER verder.

Dit is het memo van Fred Burks inzake één specifiek aspect dat in zijn ogen onderzocht dient te worden, náást al die andere aspecten, die door de andere auteurs van het memorandum-boek zijn geschreven.

Dear Mr. President,

Er is zeer sterk bewijs dat de aanslagen van 11 september 2001 zijn gebruikt om een grote financiële misdaad te plegen, namelijk het witwassen van maar liefst US$ 240 miljard aan geheime waardepapieren. De onderstaande punten rondom deze misdaad, zijn een extract van een 59-paginadik rapport, opgesteld door E.P. Heidner, getitled ‘Collateral Damage: U.S. Covert Operations and the Terrorist Attacks on September 11,

 » Lees verder