De 911-erfenis: nú officieel al 10.000 kankergevallen..

De 911-erfenis: nú officieel al 10.000 kankergevallen..

17-08-18 10:42:00,

x
x
De 911-erfenis:
nú officieel al 10.000 kankergevallen…!!

x
2018 © WantToKnow.nl/be
x

Het dodental als gevolg van de valse-vlag-aanslagen van 11 september 2001 op de VS, zouden in de miljoenen kunnen gaan lopen, als gevolg van het giftige stof dat New York City teisterde toen de Twin Towers instortten. Veel burgers van New York zijn reeds gediagnosticeerd met kanker, die vooral door de asbest werd veroorzaakt; inmiddels zijn bijna 10.000 officiële gevallen van kanker-door-de-911-stof gediagnosticeerd. Stof dat bestond uit benzeen, glasfiber en kwik. Maar het was vooral het asbestpoeder, dat afkomstig was van de wolkenkrabbers van het World Trade Center, dat de oorzaak is van de kankergevallen. En deze vooraanstaande gezondheidsdeskundige heeft dus gewaarschuwd dat het nog veel erger zal gaan worden..

Dr. Raja Flores

Dr. Raja Flores, hoofd van ‘Thoracic Surgery’ in het Mount Sinai Hospital, NY: “Over 15 tot 20 jaar zullen we hier in New York een ernstig gezondheidsprobleem zien. We hebben nog niet eens het topje van deze ijsberg gezien.. Er zijn bijna negen miljoen mensen in New York… misschien zijn er veel meer mensen blootgesteld (aan asbestvezels) dan we voor het eerst dachten. Het vervuilde een immens gedeelte van de stad en het stof werd aan de volledige bevolking van New York werd blootgesteld”.

Om je een idee te geven van de omvang van de massale verspreiding van het VOLLEDIG TOT POEDER GEREDUCEERDE BETON/GEBOUW, plaatsen we de volgende gegevens:

  • Zo’n 400.000 mensen zijn blootgesteld geweest in directe zin aan het stof, afkomstig van de ingestortte torens. We spreken dan vooral over de vluchtende mensen, en natuurlijk de medewerkers van politie-, brandweer- en hulpdiensten ter plaatse
  • We spreken over vrijkomen van zo’n 2000 ton (= 2 miljoen kilo!) asbestpoeder; het equivalent van zo’n 180 schoolbussen..
  • Er is natuurlijk veel stof veroorzaakt door het verwijderen van het puin. Alles bij elkaar zo’n 1.500.000 ton puin met stof.
  • Volgens dr. David Prezant, chief medical officer van de New Yorkse brandweer, de NYFD, zal er jaarlijks een toename zijn van zo’n 20% in de kankerdiagnoses onder de brandweerlieden die direct gerelateerd zijn aan de 911-aanslagen.
  • Vanuit de analyse van het puinstof van de instortingen/explosies kon worden vastgesteld dat de asbest-blootstellingsnorm 112.000-voudig is overtreden..!!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: