John McCain: postiljon van de oorlog…!

27-08-18 07:13:00,


x
x
John McCain: postiljon van de oorlog…!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

John McCain was de republikeinse senator van Arizona, de beruchte havik, die oorlogen gevoerd door de VS, als heldhaftig en dapper karakteriseerde. Hij had de diagnose hersentumor gekregen. Het lijkt zijn collega maffiosi niet veel te hebben gedaan, want de liberale en neo-conservatieve clubs in de VS, zitten niet op zijn verdere diensten te wachten. Genoeg voettroepen die, net als McCain dat deed, het vuile werk willen doen. Maar laten we eens een lijst maken, met de ‘heldendaden’, de verrichtingen van McCain, die NIET het NOS-journaal en/of het RTL-nieuws zullen halen…! Dan komt er een ándere John McCain tevoorschijn..

McCain werd een prominente Khazarische loopjongen, die een lijst van oorlogen heeft aangekondigd, waarbij hij zogenaamd opriep tot Amerikaanse interventie over zowat de hele wereld. Maar natuurlijk had de man zélf NIETS te vertellen, en was hij erop uitgestuurd om ‘charmant’ en ‘elegant’ te vertellen, dat de VS van plan was om oorlog te gaan voeren en/of te steunen.. Er is hier duidelijk een lange geschiedenis, waarvan we de grootste voorbeelden van Europa tot Azië verzamelden. We beginnen eerst met de voor de hand liggende oorlogen.

Afghanistan en Irak
Het is duidelijk dat alle Amerikaanse senatoren (behalve de Californische Barbara Lee) instemden, om president George W. Bush de macht te geven om al snel ná 911, Afghanistan binnen te vallen. Maar McCain liet blijken niet blij te zijn dat de VS Afghanistan binnen ging vallen. Nee, al de dag na de val van de Twin Towers, had hij andere doelwitten in zijn hoofd.

McCain’s bewering in 2014 dat ‘de oorlog in Irak waarschijnlijk niet had plaatsgevonden’ als hij de presidentsverkiezingen van 2000 had gewonnen, lijkt belachelijk. Want op 12 september 2001 verscheen McCain op nieuwskanaal MSNBC met een lange lijst van landen waarvan hij vond dat ze een ‘veilige haven’ boden aan terroristische groepen als Al Qaeda. Op deze lijst stonden natuurlijk Irak en een aantal andere landen die later op deze lijst voorkwamen. Hypocriet zijn, was duidelijk één van de sterke kanten van deze politicus..

Syrië
Een ander land op die 2001-terroristenlijst was (natuurlijk) Syrië. Hoewel het de Bush-club misschien nooit lukte alle Midden Oosten-landen omver te werpen,

 » Lees verder