De ongenuanceerde domheid van Klaas Dijkhof..!!

29-08-18 10:56:00,

Niet gehinderd door enige kennis, of VOLLEDIGE kennis, kletsen veel mensen maar wat raak. Daarbij volledig in de veronderstelling, dat ze ook de volledige achtergrond beheersen van het onderwerp, waar ze je over bijkletsen. Maar realiseer dat de helft van het verhaal vertellen, dus de halve waarheid, feitelijk nog érger is dan pure leugens vertellen. Pure leugens zijn namelijk veel eenvoudiger te ontmaskeren door de waarheid. En dat alles zoals het spreekwoord vertelt: ‘Als is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel’.

Maar halve waarheden, worden vaak als de hele waarheid geaccepteerd. Niemand kan vooraf natuurlijk weten, dat het slechts een deel van de waarheid is. Een deel van de waarheid is dus weg en daarmee is het andere deel verkracht/vertekend..! En door deze manier van het verhaal te vertellen, bewust of volledig onbewust, berokken je het proces van ‘waarheidsvinding’ natuurlijk een vreselijke oplawaai.

Neem nou VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhof, ooit bekroond tot ‘slimste mens’ in het Tv-programma met dezelfde titel. Zijn pleidooi van dezer dagen, voor verplichte vaccinaties is ‘lief’ gebracht, met alle sympathie, die van deze man uitgaat. Maar dit verhaal op de VVD-website, om verplichte vaccinaties te gaan overwegen, om ‘anderen geen schade toe te brengen’, lijkt het meest domme verhaal wat deze man de afgelopen paar jaar heeft verkondigd. Want meneer Klaas, u vertelt slechts de halve waarheid. Vanuit uw gebrek aan kennis van de VOLLEDIGE WAARHEID, bent u niet in staat het verhaal juist te brengen.

En als je dan -zoals ome Klaas het doet- nog eens gaat uithalen en lompe taal uit naar mensen, die WEL DE MOEITE hebben genomen, zichzelf te informeren over de nadelen van vaccinaties, dan ben je in onze ogen écht dom. En voor de goede orde: je kunt wel degelijk intelligent zijn en toch dom doen, zijn en/of handelen.. Zie een van de vele definities en uitleg over dom/naïef hierboven.

Maar laten we ajb welwezen: dit wat Klaas Djikhof doet is regelrechte volksmennerij. Niet alleen dom, maar volledig onverantwoord. Alsof alle mensen, inclusief artsen, doktoren en medische wetenschappers die nagedacht hebben over vaccinaties, dom zijn en ‘zomaar’ wat roepen. Maar die hele Klaas heeft al die mensen natuurlijk nooit gelezen of überhaupt van gehoord..! Maar vanzelfsprekend oordeel jij zelf.

 » Lees verder