Alternatieve kankerbehandeling(5): vitamine C – De Lange Mars Plus

Alternatieve kankerbehandeling(5): vitamine C – De Lange Mars Plus

01-09-18 09:12:00,

Foto 123rf

Vitamine C blijkt als het in hoge doses intraveneus wordt toegediend kankercellen te doden. Tweevoudig nobelprijswinnaar Linus Pauling is een van de eersten binnen de wetenschappelijke wereld die de enorme betekenis van vitamine C voor de moderne geneeskunde herkent. Helaas wordt hij door een deel van deze wereld verguisd. Aan vitamine C valt niet genoeg te verdienen.

Linus Pauling

Pauling was degene die met 1000 mg ver over de dagelijks aanbevolen hoeveelheid van vitamine C gaat van 40 tot 60 mg per dag. Hij zei zelf 12.000 mg per dag te nemen. Het viel hem op dat veeartsen voor primaten een veel hogere doses aanbevolen dan voor mensen werd aangeraden. Vandaar dat hij aanvankelijk op 6.000 mg (6 gram) per dag komt voor de mens.

Biochemist Linus Pauling, werkt eind vorige eeuw (60-er jaren) aan Oregon State University. Hij komt erachter dat vitamine C via een infuus rechtstreeks in de bloedbaan toegediend veel sterker werkt dan via de mond. Pauling en zijn collega’s passen dit toe bij 1000 kanker patiënten met een ongelofelijk succes.

Ondanks de vijandige reacties van zijn minder vooruitstrevende collega’s gaat hij onverminderd door. Zij leggen de basis voor een standaardbehandeling met hoge doses vitamine C van chronische en degeneratieve ziektes.

Hij doet verslag van zijn ontdekkingen in een reeks boeken. Vitamin C and the Common Cold (in 1970), Vitamin C, the Common Cold and the Flu (1976), Vitamin C and Cancer (1979) en How to Feel Better and Live Longer (1986)

Vitamine C

“[Ewan Cameron] en Pauling ontdekken dat vitamine C de levens van kankerpatienten vier keer langer maakt dan van patienten die geen C krijgen toegediend,” schrijft Dr. Ronald Hoffman van het Hoffman Center in New York City, een kliniek die hoge doses intraveneuze vitamine C toedient als onderdeel van kankerbehandelingen.

Dr Hoffman deelt meer interessante informatie over het gebruik van vitamine C. Hij schrijft dat al meer dan 20 jaar zijn kliniek het Hoffman Center hoge doses vitamine C gebruikt in de strijd tegen kanker.

Cameron en Pauling dienden hoge doses vitamine C toe in de vorm van natriumascorbaat (niet zure variant ) zowel oraal als intraveneus.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: