Ter nagedachtenis aan Cathalijne Zoete – bevlogen vaccinvoorlichtster – Stichting Vaccin Vrij

Ter nagedachtenis aan Cathalijne Zoete – bevlogen vaccinvoorlichtster – Stichting Vaccin Vrij

06-09-18 09:41:00,

Op 5 September 2018 overleed Cathalijne Zoete. Wij denken aan haar als een bevlogen persoon die ondanks een ernstig ziekbed altijd bezig is geweest met het verspreiden van informatie over onder andere de schaduwkanten van vaccineren. Dank je wel Cathalijne voor je enorme inzet!

 
In 2017 schreef zij een ‘manifest voor kritisch vaccineren.’ Wij plaatsen het als eerbetoon aan Cathalijne.

“The purpose of life is to serve.
To serve is to make others happier and healthier.”
Master Zhi Gang Sha

 

 

Manifest voor kritisch vaccineren

De afgelopen jaren hebben wij in de kranten regelmatig artikelen gezien over de vaccinatie- programma’s van het RIVM. Daarbij bleek dat sinds invoering in 2009 van de HPV inentings campagne voor meisjes tegen baarmoederhalskanker er steeds meer vragen komen over het nut en de noodzaak van dit en ook andere vaccins. Het is dan ook geen wonder dat de vaccinatiegraad met een half procent daalt, nu al voor het derde jaar. Maar onze Demissionair minister Schippers maakt zich daar zoveel zorgen om dat zij een onderzoek wil laten doen naar de oorzaken van die daling zo schreef ze aan de Tweede Kamer. Opvallend dat ze hiernaar wil zoeken…de goed geïnformeerde burger snapt volgens mij allang waarom…

Burgers zijn steeds bewuster geworden dat inentingen mogelijk bijwerkingen hebben en dit is verder in het maatschappelijk bewustzijn doorgedrongen als gevolg van de aandacht die er is geweest voor de nadelige gevolgen van bijvoorbeeld de prik tegen Mexicaanse griep (ernstige bijwerking: de ziekte narcolepsie bijvoorbeeld). Er is heel veel geld uitgegeven voor dit vaccin, en kost onze overheid nu ook nog eens schadevergoedingen! Nog los van de hoge bedragen..niemand wil een chronisch ziek kind dat levenslang beperkt is en afhankelijk! Dit bewustzijn is in ons land en de ons omringende landen toegenomen. dat heeft ertoe geleid dat het RiVM steeds meer vragen kreeg over de ingrediënten van vaccins en het nut en noodzaak van vaccineren.Want die zijn nooit wetenschappelijk onderzocht laat staan bewezen.

Het is helemaal niet zo vreemd dat mensen beter nadenken over de keuzes die zij maken in het leven. Je kind laten inenten is ook niet vanzelfsprekend. Het is een bewuste keuze Je kunt het wel doen of niet, en naarmate de maatschappelijke discussie verder gaat is het ook logisch dat mensen niet meer vanzelfsprekend meedoen aan het rijksvaccinatieprogramma.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: