James Corbett: 911-expert aan ’t woord..!

10-09-18 07:10:00,

 

James Corbett: 911-expert aan ’t woord..!

2018 © WantToKnow.nl/be

 

In het kader van de herdenking van de 911-aanslagen, geven we op deze plek graag aandacht aan een voor velen nog onbekende, onafhankelijke, alternatieve journalist, James Corbett genaamd.  James Corbett is onafhankelijk, wat betekent dat hij kan schrijven wat hij wil en dus niet gehinderd door mediacorporaties, die dicteren wat het volk dient te consumeren als ‘nieuws’. Hij woont en werkt in Japan sinds 2004 en groeide op in Canada, waar hij afstudeerde in de Engelse taal aan de University of Calgary en later een filosofie-masters degree behaalde in Dublin, aan het Trinity College. In 2004 werd hij Engels-docent in Japan en hij leerde daar ook zijn vrouw kennen, waarmee hij een gezin stichtte.

In 2014 was James Corbett in Nederland. Onze collega’s van WeAreChange maakten een reportage met hem. (klik voor lead)

Hij verzorgt sinds 2007 werkelijk zijn veelgelezen ‘The Corbett Report’, wat hij ook zelf produceert. Het is een online, multi-media nieuwsprogramma, waar je je op kunt abonneren.  ‘The Corbett Report’ is een aanrader voor alle mensen die dieper willen leren van zaken die zich achter de schermen van het wereldtoneel afspelen. ‘The Corbett Report‘ is een onafhankelijk programma, dat dus door luisteraars wordt gesponsord. Het bevat interviews met deskundigen en laat regelmatig video’s zien, die zó op Tv zouden kunnen worden uitgezonden als documentaire.

Zijn werk richt zich op belangrijke issues als de Deep State, valse-vlag-operaties, de politiestaat, eugenica, geopolitiek, de financiële ponzi-schemes en veel meer. Ook en met name op het gebied van 911 is James Corbett bijzonder onderlegd en we laten in dit artikel dan ook graag een bloemlezing van James’ werk op dit gebied zien. Je kent dan James Corbett niet, maar als je vaak op deze site komt, herken je zeker wel het bijzonder knap geconstrueerde filmpje over 911: Ga er even voor zitten en je zult het vakmanschap van Corbett in dit humoristische filmpje aan het werk zien:

Het filmpje draagt het kwalitatieve karakter, waar James Corbett bekend om is geworden. Degelijk journalistiek werk. Zo maakte hij ook een briljante video over het fenomeen ‘valse-vlag-operatie’, dat nog maar weinig mensen kennen. Ook het fenomeen trouwens, wanneer we kijken naar de wijze waarop bijna de hele journalistieke wereld in dit fenomeen trapt,

 » Lees verder