Een EU-internet zonder referenties en uploads – Lang Leve Europa!

Een EU-internet zonder referenties en uploads – Lang Leve Europa!

13-09-18 09:10:00,

Je hebt het vast gezien, de EU heeft gestemd voor een zeer strenge online copyright wetgeving. Een wetgeving die uitsluitend en alleen in het belang staat van Big Media en de EU-organisatie zelf. Deze wetgeving is op geen enkele manier goed voor de bevolking.

Deze uitspraak van de EU maakt het binnenkort feitelijk illegaal op websites links te plaatsen naar bijvoorbeeld nieuwsberichten of voor websites om reacties te plaatsen van gebruikers. De EU eist hiermee een internet zonder interactie.

Het EU-internet is zonder links

Het EU-internet zonder links. Binnenkort ook op sites als deze geen referenties en links meer bij de berichtgeving. De link-belasting en de eis dat je als website vooraf link-licenties moet gaan afsluiten, maakt het plaatsen van links voor veel sites effectief onmogelijk. Dit effectieve link-verbod is een groot verlies voor het world wide web (www) dat gebaseerd op de hypertext uitvinding juist is gebouwd op linken! Het EU Grootbedrijf wil nu dus het basisprincipe van hypertext wegnemen van internet. De EU gaat wetenschap proberen te bedrijven zonder referenties? Bijzonder.

Het EU-internet is zonder gebruikersreacties en -uploads

Het EU-internet zonder uploads. Zogenaamde censuurmachines moeten in de toekomst gaan besluiten welke reacties en uploads van gebruikers wel ‘EU-correct’ zijn en welke niet ‘EU-correct’ zijn. En alles wat niet EU welgevallig is, moet dan automatisch weggefilterd worden. Dit moois komt naar ons toe onder de noemer Censuur door Copyright. Ja, deze EU copyrightwetgeving verplicht tot censuur.

En herinner: kritiek op de EU ishate speechvolgens de EU. De EU eist nu reeds dat websites voor EU onwelgevallige berichtgeving binnen het uur verwijderen. De EU heeft met EUvsDisinfo bijvoorbeeld reeds aangegeven dat berichtgeving die pro-Rusland is nepnieuws betreft. En nepnieuws moet van de EU snel weggefilterd worden. Welk type berichtgeving gaat de EU hierna illegaal verklaren?

De EU bepaalt dus mede welke berichtgeving wel of niet door de door hen vereiste censuurmachines van de Big Media partijen komt. Dat is feitelijk wat de EU nu al doet met Facebook,

 » Lees verder