Natuurkundeleraar Zutphen spreekt ‘911-truth’..!!

20-09-18 06:58:00,


x
x
Natuurkundeleraar Zutphen spreekt ‘911-truth’..!!

2018 WantToKnow.nl/be

x

De pijn en het lijden van de 11 september-aanslagen, de moeder der valse-vlag-operaties, zouden de basis moeten zijn van het KEER-OP-KEER toetsen van de waarheid achter deze moordpartij.

De vraag kwam van een VWO-leerling uit klas-3 van het ‘Baudartius College’ uit Zutphen. Zij wilde weleens weten hoe de leraar dacht over de ‘gonzende geruchten’, dat mogelijk de Amerikaanse regering achter de aanslagen van 11 september 2001 zit. En wat deed de natuurkunde-docent in kwestie, Jan Allaart, toen? Hij gaf netjes woorden aan het feit dat deze aanslag geen officiële zijde heeft, door te antwoorden, dat 9/11 geen moslim-terroristische aanslag was..!

“De theorie van de moslim-terroristen heb ik ontkend.” zegt leraar Allaart. Wat er in zijn ogen dan wél gebeurde, dat wil hij niet zeggen. “Een andere zaak; daar geef ik geen commentaar op. Ik heb het antwoord gebracht als mijn mening. Daarbij ben ik er dan ook werkelijk en ernstig van overtuigd dat de 9/11-aanslagen geen moslim-terroristisch complot was.”

Maar de bal kwam pas goed aan het rollen, toen de leerling die de vraag had gesteld, de 14-jarige dochter van Phaedra Werkhoven het verhaal aan haar moeder vertelde. En toen bleek Phaedra, columniste van ‘De Stentor’,  stomverbaasd, toen ze het verhaal van haar dochter hoorde. ‘Wat is dit voor iets?’, vroeg Werkhoven zich af en nam plaats achter de computer.

Ze zocht mailcontact met leraar Allaart en schreef vervolgens het verhaal in haar column: ‘Het onderwijs en de docenten moeten een baken zijn, zich aan algemeen geaccepteerde feiten houden en kennis overbrengen. Vergiftig mijn kind niet met vaag gelul.’  Pheadra zag kennelijk zóveel in de onkunde van de natuurleraar, een gevaar aan de horizon voor de geestelijke gezondheid van haar dochter en schreef de column, die we hier graag illustratief citeren:

Op basis van het tumult dat ontstond, kreeg leraar Allaart naar eigen zeggen één klacht van een ouder binnen. “En dat is dan de enige ouder die zich er druk over heeft gemaakt. Wel jammer dat Phedra niet eerst naar mij is toegestapt, want het is niet zo normaal dat ik mailtjes over de inhoud van mijn lessen ontvang.” Werkhoven kreeg naar eigen zeggen zelf wel ‘veel reacties,

 » Lees verder