Open brief van internationale organisaties aan de WHO over het onderwerp vaccinveiligheid – Stichting Vaccin Vrij

Open brief van internationale organisaties aan de WHO over het onderwerp vaccinveiligheid – Stichting Vaccin Vrij

20-09-18 09:18:00,

Screenshot EFVVVan 17 tot 27 september 2018 vindt de jaarlijkse bijeenkomst plaats van de Wereldgezondheidsorganisatie voor de regio Europa. Gezondheidsministers en hooggeplaatste vertegenwoordigers van de 53 Europese lidstaten, komen samen met ‘partnerorganisaties’, tien dagen bijeen in Rome. Hier zullen onder meer ‘het werkplan en de prioriteiten van de WHO/Europa voor het komende jaar worden bepaald.1 Andere belangrijke punten op de agenda zijn: ‘vaccin-vermijdbare ziekten en vaccinatie’, en ‘het realiseren van het ‘volledige potentieel’ van het Europese Vaccin Actie Plan 2015-2020’.

Op dit moment worden er miljoenen Euro’s besteed om een onwillige, ongeruste en twijfelende bevolking middel angstcampagnes ertoe te bewegen hun kinderen te laten vaccineren. In de hele eenzijdige discussie ontbreekt de hoofdreden waarom ouders dit niet willen: angst voor bijwerkingen, het ontbreken van veiligheidsnormen en het ontbreken van openbaar, onafhankelijk, wetenschappelijk onderzoek dat vaccineren veilig is.

Onderzoeksjournaliste Senta Depuydt schreef een open brief aan de WHO die door meer dan 140 organisaties is ondertekend. Het is een formele brief, maar zeer de moeite waard om te lezen. Het betreft de aspecten die systematisch uit de media gehouden worden. U kunt ook een petitie tekenen: https://www.efvv.eu/

 

 

 

Open brief van internationale organisaties aan de WHO over het onderwerp vaccinveiligheid

17 september 2018

Aan de Wereldgezondheidsorganisatie en de leden van de vergadering van het Global Vaccine Quality Control Laboratories Network (Rome 25-27 september 2018),

Aan het Europees Parlement, het Europees Agentschap voor Geneesmiddelen en het Europees Directoraat voor de kwaliteit van geneesmiddelen,

Aan de Regelgevende instanties van nationale gezondheidsafdelingen,

 

 

Beste leden van de Wereldgezondheidsorganisatie,

 
Door wetenschap te delen en gezamenlijk te werken aan een betere gezondheid, heeft uw organisatie het leven van miljoenen mensen verbeterd en we zijn hier dankbaar voor. Het verstrekken van betere voeding, schoon water, hygiëne en toegang tot medische zorg, heeft sterfte en het optreden van infectieziekten drastisch verminderd.

 
Uw buitengewone communicatiecampagne om ziektegevallen en mensen die met hen in aanraking zijn gekomen op te sporen en te isoleren, leidde uiteindelijk tot de uitroeiing van de ooit verwoestende pokken. Dit zijn geweldige prestaties en deze nobele doelen moeten verder worden nagestreefd. Vandaag de dag staan we echter voor een nieuwe epidemie: chronische ziekten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: