Zijn deze medische experts dan anti-vaccinatie-gekkies..!?

Zijn deze medische experts dan anti-vaccinatie-gekkies..!?

21-09-18 04:08:00,

x

x

 

Het lijkt erop dat de zogenaamde pro-vaccinatieclub niets liever doet, dan mensen die hebben nagedacht over vaccins en vaccinaties, in een hoekje plaatsen, er een etiket opplakken (‘gevaarlijke gekken’ o.i.d.) en ze meesmuilend in hun discussie over bijv. verplichte vaccianties meenemen. Het oude truukje om mensen te denigreren en ‘min’ te maken. Om jezelf áf te zetten en ‘erboven’ uit te toornen, met het perspectief/de visie die je wilt verkopen.

Maar als we in het geval van vaccinaties en de ‘achterkant’ van de vaccin-methode, nu eens een aantal experts, medische experts hun woord laten doen, hoe kleinzielig en minkukelend komt dan de pro-vaccine-beweging ineens ZELF in het hoekje te staan..?

Het gaat ons natuurlijk niet om welles/nietes, maar om een gezonde discussie over de FEITEN rondom dit veelbesproken en beladen onderwerp. Voorop bij al die discussie staat het zelf-beschikkingsrecht van de mens over -nota bene- zijn EIGEN LICHAAM. Maar kennelijk wil een groep pro-vaxxers dat mensen dit recht opgeven, omdat zij vinden dat andere medemensen hierdoor gevaar oplopen.

Let wel, een fundamenteel recht opgeven, omdat een ander dat zegt of afdwingt via een zg. democratische stemming. En ja, ook onder VVD-ers is de vrijheid beperkt, zo liet ene Klaas Dijkhof zijn achterban weten. Een letterlijk DOM betoog, dat je HIER in een artikel op de site kunt vinden.

Het is aangeraden voorzichtig te zijn met vaccinaties, alleen al omdat er geen consensus is onder artsen, of vaccinaties veilig, effectief en betrouwbaar zijn..!! Dan is zo’n uitspraak wel heel erg een teken aan de wand!!

Wij hebben hier op de site een kleine 100 artikelen staan over vaccins en vaccinaties en zijn al bijna 10 jaar bezig om onze lezers/bezoekers duidelijk te maken, dat het middel van de vaccinaties niet betrouwbaar, veilig noch efficient is. En als wij dat schrijven en met jouw delen, dan is het natuurlijk geen dikke duim waar wij deze info vandaan halen.

Natuurlijk laten wij medische wetenschappers aan het woord en tonen we vooral de MEGA-FRAUDE aan, waarmee de medische wereld doorspekt is. Fraude, waardoor beslissingen die worden genomen, om bijv. vaccins goed te keuren, corrupt zijn. Fraude waardoor wetenschappelijk onderzoek VERVALST is. We hebben er geen ander woord voor. 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: