David Icke: ‘Fascistische dictatuur nabij’..!

David Icke: ‘Fascistische dictatuur nabij’..!

05-10-18 07:51:00,

Het gebeurde misschien niet voor niets tijdens vakantietijd: het verbannen van de Amerikaanse complotdenker Alex Jones door social media als YouTube, Facebook en Twitter. “Een teken des tijds”, aldus zijn Engelse ‘collega’ David Icke. ParaVisie sprak laatstgenoemde, in aanloop naar zijn optreden op 9 november in Amsterdam, over onder andere deze beperking van de vrijheid van meningsuiting. Maar ook over andere recente ontwikkelingen, zoals de protestbeweging #MeToo.

Wij kregen toestemming van tijdschrift Paravisie, om dit interview, in aanloop naar de lezing ook van David Icke van 9 november in de RAI, jou aan te bieden. Mocht je meer informatie over David Icke willen lezen, kijk dan HIER , HIER of/en HIER op de site.

* * *

x

x
David Icke waarschuwt:
‘Fascistische dictatuur nabij’..!

Tekst: Niels Brummelman / Paravisie
x

Vier uur lang zal David Icke spreken in de Rai te Amsterdam op 9 november a.s. Kort voor zijn doen, heel kort. Tijdens voorgaande bezoekjes duurden zijn presentaties meestal van tien tot tien. Inderdaad: van tien uur ’s ochtends tot tien uur ’s avonds. Oké, met één of twee pauzes tussendoor, maar toch. Zit er slijtage op het uithoudingsvermogen van de inmiddels 66-jarige, aan artritis lijdende Icke? Misschien. In elk geval zijn er óók andere redenen waarom hij zijn optredens heeft ingekort.

David Icke hierover:

“Veel mensen zijn nieuwsgierig naar wat ik te vertellen heb, maar zien op tegen zo’n hele dag. Een avondsessie is makkelijker behapbaar voor ze. Bovendien werkt het heel krachtig, zo’n gecomprimeerd overzicht van mijn materiaal. Omdat ik dagelijks bijleer, is het bovendien steeds makkelijker voor mij om snel de kern bloot te leggen. Om dátgene, waar het écht over gaat, te benoemen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld politici, die over het algemeen een hele woordenbrij vol jargon nodig hebben om iets uit te leggen, wat ze zelf niet begrijpen en wat meestal sowieso niet uit te leggen is.”

Androgyn
‘Het eindspel’, zo noemt Icke het plan van de machthebbers achter de schermen om de mens uiteindelijk te veranderen in een robot. Om onze geest te koppelen aan kunstmatige intelligentie. Sterker: om de geest te veranderen in kunstmatige intelligentie.

 » Lees verder