Brief van Sinterklaas – De Lange Mars Plus

Brief van Sinterklaas – De Lange Mars Plus

11-10-18 06:22:00,

Foto 123rf

Persbericht van Sinterklaas

 

Lieve kinderen,

Ik heb er genoeg van. Dat gezeur van jullie ouders over mijn Zwarte Pieten. Het lijken wel kinderen, jullie pappa’s en mamma’s. Ik twijfel heel erg of ik jullie dit jaar kom bezoeken in december. Willen jullie dit doorgeven aan je ouders? Als ik namelijk niet kom, dan hebben ze ook geen excuus om ruzie met elkaar te zoeken.

Ik heb gezien dat ouders zelfs met elkaar op de vuist gaan, over de gezichtskleur van Zwarte Piet. Kunnen jullie je dat voorstellen? Nee, he!

Zelfs bussen worden op snelwegen tot stilstand gebracht zodat voor- en tegenstanders van zwarte of gekleurde pieten met elkaar kunnen matten.

Op Twitter heb ik zelfs gelezen dat autoriteiten er ernstig mee rekening houden dat ik afgeschaft word. Zijn ze helemaal betoeterd!

Kinderen van Nederland doe iets. Pak jullie ouders aan. Ik voel me niet meer welkom in jullie land dat al lang niet meer zo Nederig is naar de Sint als je van jullie land zou mogen verwachten. Ik ben namelijk degene die bepaalt hoe mijn pieten eruit zien. Daar heb ik geen burgemeester, geen actiegroep of wat dan ook voor nodig. Ik stel dat vast! Het is onbeleefd, eigenlijk heel grof dat zij gaan bedenken hoe mijn pieten eruit moeten zien. Straks krijgen ze nog het idee dat ik eveneens mijn outfit moet gaan veranderen. Misschien dat ik mijn baard eraf moet scheren of een kaal hoofd moet nemen.

De meeste volwassenen schieten door in hun oeverloze bemoeizucht.

Ouders vergeten dat mijn feest een kinderfestival is, ouders worden hier alleen bij betrokken om ervoor te zorgen dat jullie op mijn feestje kunnen komen. Ook de eisen van allerlei televisiestations lopen de spuigaten uit. Sinterklaas is bijdehand genoeg om zijn pepernoten te doppen. Mijn feest wordt steeds meer een feest van de detailhandel. Nee, het moet jullie uitje zijn en blijven.

Kom in opstand! Trek met zijn allen naar Den Haag en eis van de regering dat Sinterklaas geen roebreed in de weg gelegd wordt.

Wanneer jullie ouders lopen te griepen over mijn pieten hun kleur,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: