Opzienbarende fotoreeks: van chemtrail tot kunstmatige wolkenband

Opzienbarende fotoreeks: van chemtrail tot kunstmatige wolkenband

13-10-18 11:41:00,

Van chemtrail tot wolkenband

Fotograaf Johan Verhoeven legde op zondag 30 september 2018 vast hoe een chemtrail uitgroeit tot een kunstmatige wolkenband. Het was een dag met weinig wind. Ook in de hogere luchtlagen was het uitermate rustig. Daardoor verplaatste een chemtrail zich ongebruikelijk traag en kon Johan deze met zijn camera gedurende enkele uren goed volgen. Je ziet op zijn opnamen hoe deze trail zich tot een steeds breder wolkendek ontwikkelde.

’s Avonds op het NOS Journaal werd deze bijzondere wolkenband zelfs genoemd, omdat veel mensen erover spraken. Het werd door het Journaal als een bijzonder weerfenomeen bestempeld. Onvermeld bleef wat de oorzaak was van dit bijzondere fenomeen.

Het verslag van Johan: “Ik was in de bossen aan het wandelen en rond 12,15 uur zag ik een airliner een streep trekken. Rond 12,35 uur viel me op dat er een opvallende uitwaaiering te zien was van de bewuste streep. Vervolgens heb ik hem in de gaten gehouden en af en toe een foto gemaakt. De eerste om 12,49 uur, de laatste om 15,18 uur! 100% zeker dat het dezelfde streep betreft.

Ik ben zo’n beetje elke 20 minuten gaan kijken om de ontwikkelingen in de gaten te houden. Het was een volledig windstille dag zodat de streep zeer langzaam van gedaante veranderde. Ook de bovenwind was blijkbaar nagenoeg afwezig. De wolkenband waaierde nauwelijks uit en zodoende was het effect erg goed zichtbaar en dit moest natuurlijk in het msm nieuws goedgepraat worden.”

Klik hier voor meer chemtrail-opnames en andere bijzondere luchtfoto’s op de website van Johan.

Gerelateerde postings:

Kijk eens wat vaker omhoog en wat minder op je smartphone

Je hoeft alleen maar omhoog te kijken….

Het luchtruim op 5 oktober 2018: stel jezelf de vraag eens of dit wel normaal is

In de loop van de dag van het Westen uit hoge sluierbewolking…

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: