DARPA en gerotzooi/manipulatie met ontwaakte kristallen..

21-10-18 06:24:00,

x
x
DARPA en gerotzooi/manipulatie met ontwaakte kristallen..

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Een bijzonder verhaal.. Over materie waarvan jij wellicht nog niet het fijne weet, namelijk kristallen. En wat te denken van deze kristallen, in relatie tot een semi-DeepState-organisatie, DARPA genaamd, waar eigenlijk niemand iets van weet. En de mensen die het weten, mogen er niets over zeggen.. Een organisatie die volledig verscholen achter de Amerikaanse overheid, haar technische werk doet, om de mensen/burgers van deze wereld, te manipuleren, bespioneren, analyseren en wat dies meer zij. DARPA is de afkorting voor ‘Defense Advanced Research Projects Agency’ en is een bijna onafhankelijke aftakking van het Ministerie van Defensie.

Afgelopen decennia zijn ze bekend geworden om hun zeer controversiële experimenten. En natuurlijk allemaal HIGHLY TOP SECRET..!! En nu.. Nu zijn ze bezig met onderzoek naar… tijdkristallen..! Jazeker.. Geclassificeerd onderzoek en natuurlijk zullen ze ook niet zeggen waarom ze het doen. Maar hier is wat we weten en boven water is gekomen. En wanneer we deze informatie in relatie zetten, met wat wéten over kristallen en haar fenomenale eigenschappen, dan doemt er een redelijk helder plaatje op..

DARPA heeft aangekondigd dat het onderzoek financiert om de grenzen van de kwantummechanica te verleggen en kijkt naar een van de vreemdste wetenschappelijke doorbraken in de recente geschiedenis: tijdskristallen. Deze tijdkristallen haalden vorig jaar de krantenkoppen toen wetenschappers eindelijk de bizarre objecten in het laboratorium maakten, vier jaar nadat de naam voor het eerst werden geïntroduceerd.

Tijdkristallen bestaan uit atomen met voortdurend oscillerende draaiingen. Deze atomen ‘flip-floppen’ in de aanwezigheid van een regelmatige kracht, zoals een elektrisch veld dat hen tikkend houdt. Op zich niet vreemd, maar wat er wél erg vreemd aan is, is dat de trilling niet noodzakelijkerwijs op één lijn ligt met de tik, het ritme van het veld. Bijvoorbeeld, de tijdskristallen die vorig jaar gemaakt werden, draaiden maar half zo snel om als de tik die ze aandrijft. Even maar een relativerend filmpje over dit fenomeen..

Dus wat zou DARPA willen met tijdskristallen?
Dat is geclassificeerd. “Er zouden toepassingen kunnen zijn die te maken hebben met het meten van dingen met een uitstekende gevoeligheid in tijd en magnetische velden”, vertelde Ale Lukaszew, DARPA programmamanager, bij Gizmodo. “Niet veel van deze toepassingen staan open voor discussie”.

 » Lees verder