Zoetstoffen zijn giftig voor je darmen..!

23-10-18 01:31:00,

Hoe vaak hoor jij je vrienden, collega’s en/of familieleden niet roepen: “Maar dat kan toch niet, dit soort zaken die jij meldt; daar is toch de overheid voor om dit soort zaken tégen te gaan”..? Heel veel burgers, gewone mensen van alledag, zijn nog steeds in de veronderstelling, dat AL het voedsel dat ze eten, en alle ándere stoffen die we gebruiken in onse dagelijkse maatschappelijke handel en wandel, ‘goedgekeurd’ zijn voor gebruik. Helaas, internationale wetgeving maakt, dat dit een regelrecht fabeltje geworden is.
X

Gewoon nog steeds Aspartaam dus, ook al heet het anders! Dat het giftig is, ook voor deze dansende kinderen, laat kennelijk ook overheden onberoerd..?

Jij dient, en daar komt het simpelweg op neer, voor je eigen gezondheid te zorgen; jij dient er zélf voor te zorgen, dat je geen giftige stoffen in je systeem krijgt, die ‘goedgekeurd’ zijn voor bijv. consumptie. Dat doet de overheid niet, dát kun je ze helaas niet toevertrouwen..! We kunnen het niet anders zeggen, maar onze overheid faalt keer op keer in het bewaken van met name onze voedselveiligheid..!
x
Zo ook met dit verhaal over een van de meest gebruikte chemische stoffen in onze dagelijkse consumptie, namelijk zoetstoffen.. Lees het verhaal en probeer gewoon deze rommel links te laten liggen; wanneer genoeg mensen dit gaan doen, zul je eens zien hoe snel de industriële productie van deze giftige rotzooi gaat stoppen..!

x

Er is een ‘systeem’ geaccepteerd, waarbij je kennelijk zelf met een zoetstof-calculator, de hele dag ZELF dient te tellen, hoeveel van deze rommel je binnen krijgt..! Want binnen de zogenaamde ‘Aanvaardbare Dagelijkse Inname’, ook wel ‘Aanvaardbare Dagelijkse Hoeveelheid’ genoemd, zijn de veiligheidsnormen gesteld van deze giftige zoetstoffen..! Dus zijn ze giftig, binnen bepaalde grenzen. En die mag je als mens zélf gaan bijhouden..!
Xx


x
Zich druk maken over hoe onze centen worden besteed, is één ding, maar de zorg op je nemen voor veilige producten voor gebruik en consumptie vooral (voedsel en voedingsproducten), lijkt mijlenver weg. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit blijkt een krakkemikkig instituut te zijn geworden, dat zich druk maakt over allerlei zaken van secundair belang. Terwijl de primaire verantwoordelijkheid op het gebied van dit soort zaken ernstig wordt veronachtzaamd..!
x
Kunstmatige zoetstoffen zijn zo’n voorbeeld.  » Lees verder