Terrorist met ‘een lichte huidskleur’

28-10-18 09:38:00,

Nu.nl bericht:

Zeker acht doden bij schietpartij in synagoge Pittsburgh, verdachte opgepakt
Zeker acht doden bij schietpartij in synagoge Pittsburgh, verdachte opgepakt

27 oktober 2018 17:03Laatste update: 8 uur geleden

   Bij een schietpartij en een gijzeling die daarop volgde in de Amerikaanse stad Pittsburgh zijn zeker acht doden gevallen en zes mensen gewond geraakt. De verdachte heeft zich gewond overgegeven aan de politie… De verdachte zou een 46-jarige man met een lichte huidskleur zijn. 
https://www.nu.nl/buitenland/5537900/zeker-acht-doden-bij-schietpartij-in-synagoge-pittsburgh-verdachte-opgepakt.html?fbclid=IwAR1Ew17liS2fi4BHtrjR1_XhZFpp7tascKJM6afT-ofrp91gKSM1qr_tQtM
Was de vermeende dader geen witte man zijn geweest, dan had nu.nl gesproken van een terreuraanslag, maar nu de man ‘een lichte huidskleur’ heeft, is er sprake van een ‘schietpartij.’ Zo werkt het racisme van de mainstream-media.


 » Lees verder