bert-lanting8217s-halve-waarheid

01-11-18 07:39:00,


John McCain Was Funded By George Soros
September 8, 2017 Niamh Harris News, US 7
In 2012 Senator John McCain turned over nearly $9 million in unspent funds from his failed 2008 presidential campaign to a new foundation bearing his name: the McCain Institute for International Leadership.


The question we all want to know is…. where did it come from?
But Mr McCain keeps refusing to answer that question!


Thanks to an investigation by The Daily Caller, we now know that the McCain Institute for International Leadership received an extremely generous donation from none other than George Soros.
https://yournewswire.com/is-george-soros-funding-john-mccain/

Volkskrant-journalist Bert Lanting berichtte in zijn krant van 29 oktober 2018 ondermeer het volgende:

De anti-Soroscampagne heeft soms een duidelijk antisemitische ondertoon, net als bij de samenzweringstheorieën die vroeger circuleerden over de macht van de Rothschild-familie. De Amerikaanse comédienne Roseanna Barr, inmiddels ontslagen bij ABC-televisie, gaf er een helemaal bizarre draai aan. Zij verspreidde het volstrekt uit de lucht gegrepen gerucht dat Soros tijdens de oorlog twee joden had aangegeven bij de Duitsers en hun bezittingen had ingepikt. Die boodschap werd zelfs door Trumps zoon Donald jr. geretweet.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/soros-al-jaren-weggezet-als-de-baarlijke-duivel~b2439a84/

Het opmerkelijke van de mainstream-media is dat zij in hun overlevingsstrijd met de regelmaat van de klok met fake news aankomen. En zodra zij nepnieuws aanvallen dan is het regelmatig ook nog half-waar, half onwaar. Een voorbeeld geeft Bert Lanting. Zo stelt hij dat het ‘gerucht’ als zou Soros van twee joden die hij zou hebben aangegeven ‘hun  bezittingen had ingepikt,’ volstrekt ‘uit de lucht’ is ‘gegrepen.’ De werkelijkheid is evenwel anders. 

De achtergrond van de speculant George Soros is, op zijn zachtst gesteld, verdacht. Op 20 december 1998 zond het bekende CBS-programma 60 Minutes een onthullend interview uit met Soros, dat de Amerikaanse onderzoeksjournalist Steve Kroft als volgt inleidde:

When the Nazis occupied Budapest in 1944, George Soros’ father was a successful lawyer. He lived on an island in the Danube and liked to commute to work in a rowboat.  » Lees verder