geoengineering-daagt-ons-uit-het-beste-uit-onszelf-te-halen

01-11-18 01:54:00,

Eind juli kreeg ik een uitnodiging van activiste Paula van Swieten om deel te nemen aan een door Fritha de Swardt gehoste talkshow over geoengineering. Andere genodigden: Willem Felderhof, Desirée Röver en Coen Vermeeren. De opnamen vonden op 20 oktober in Eindhoven plaats. Helaas zonder Vermeeren, die verhinderd was. Het resultaat onder de titel Geoengineering, wat nu? geeft een indringend beeld van de grote vragen waar we voor staan.

Chemtrails en het bredere systeem waar ze deel van uitmaken is full on, zegt ex piloot Felderhof tijdens dit studiogesprek. Het systematische sproeien vormt een bedreiging voor onze gezondheid en voor het leefmilieu als geheel. Dat is één kant van de medaille. De andere is dat er nieuwe kansen door ontstaan, juist omdat we zo worden uitgedaagd.

De geoengineers zijn de wereld aan het herscheppen naar hun beeld. Dat doen ze met een scherpe focus, met een planning die vele decennia omvat en met een formidabele wereldwijde militair-industrieel-wetenschappelijke infrastructuur.

Dat is imponerend, maar waarom zouden wij niet kunnen wat zij kunnen?

Wij kunnen evengoed de wereld vormen naar ons beeld. Alleen doen we dat nog niet voldoende, geremd als we zijn door angst, ongeloof en onwetendheid.

Het offensief van de geoengineers dwingt ons om naar essentiële vragen te kijken, zoals:

* Hoe lang werken we nog mee aan een realiteit die heel ver van onze dromen af staat?

* Welke andere wereld staat ons voor ogen?

* Hoe bouwen we stap voor stap en met een planning die decennia omvat aan deze nieuwe realiteiten?

* Welke hulpbronnen kunnen we daarvoor inzetten?

Geoengineering stelt ons voor een ultieme proef. De manipulatie van onze atmosfeer daagt ons ut om diep te gaan en het beste uit onszelf te halen. We moeten wel, want een andere weg is er niet.

Website Willem Felderhof: www.dutchanarchy.com 

Facebook-pagina Desirée Röver

LinkedIn-pagina Fritha de Swardt

Facebook-pagina Paula van Swieten

Gerelateerd:

De manifestatie van de Nieuwe AardeEen groeiend deel van de Amerikaanse bevolking staat achter de stelling dat er een geheim chemtrail-programma is

 » Lees verder