Trump, verkiezingen, Kavanaugh, komende crash en afgewende militaire staatsgreep – Lang Leve Europa!

trump-verkiezingen-kavanaugh-komende-crash-en-afgewende-militaire-staatsgreep-8211-lang-leve-europa

02-11-18 02:05:00,

Trump is niet populair in het reguliere mediacircuit en in grote delen van het alternatieve mediacircuit. Het lijkt er echter veel op dat Trump wordt ingezet als alternatief voor een militaire staatsgreep. En dat is uiteraard wel een analyse waard.

Onderstaande de visie van Lang Leve Europa! als het gaat over recente en aanstaande ontwikkelingen in de VS. In dit bericht: Waarom Trump nodig was/is, hoe hij wordt ingezet, het belang van de midterm verkiezingen nu in de VS, alle gekkigheid rondom Brett Kavanaugh en waarom Hillary Clinton haar volgers onlangs opriep tot ongeciviliseerd en brutaal gedrag. Als altijd, oordeel zelf.

Dit is een vreemd verhaal

Onderstaande video is vreemd en raar en klinkt totaal onrealistisch maar is vermoedelijk wel waar. Criminele partijen hebben de macht gegrepen in de VS. (En trouwens niet alleen in de VS!) Velen traceren dit terug tot de verkiezing van George H.W. Bush (Bush Sr.) tot president. George H.W. Bush is zoon van Prescott Bush, een Nazi-financier en -sympathisant. En met George H.W. Bush (een CIA-topman) kwam een crimineel kartel aan de macht welke zonder enige onderbreking hun slopende, criminele beleid doorzette met de Clintons en Obama’s.

Klik op afbeelding voor bekijken Youtube video. (Video niet heel vrolijk.)

De Clintons zijn in werkelijkheid (naar verluidt) cocaïne dealers, vastgoed fraudeurs en wapenhandelaren en plegen grootschalig corruptie, dan kijken we nog maar niet naar hun beweerde praktijken met kinderen (pedogate/pizzagate) en hun praktijken in o.a. Haïti: hulpverlening, maar dan totaal anders. Mensen die zich inzetten tegen de criminaliteit van de Clintons hebben echter geen lang leven, onderzoek de Clinton body count (het Clinton dodental) eens. Vergis je niet, Hillary is waarschijnlijk de drijvende kracht achter al deze criminaliteit.

George W. Bush (Bush Jr.) kwam uiteraard met de 9/11 aanval en de sloop van mensenrechten onder o.a. de Patriot Act georganiseerd onder leiding van de zogenaamde neoconservatieven. En dan hebben we het nog niet over de grootschalige criminele activiteiten van partijen in de inlichtingendiensten als CIA en NSA. Luister naar het betoog van oud NSA-Topman William Binney en het betoog van NSA klokkenluider Edward Snowden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: