alweer-zo8217n-hele-erge-chemtraildag-8211-transitieweb.nl

05-11-18 09:28:00,

De laatste tijd krijg ik – als het weer zo’n hele erge chemtraildag is, zoals afgelopen zaterdag – van alle kanten mail en mobiele tekstberichtjes met foto’s en soms met video’s. Ik hoef ’s ochtends niet uit mijn raam te kijken. Het getingel van mijn mobiele telefoon zegt genoeg: dit is weer een zware spray day…

Ik vind het wel goed om daar bij stil te staan, bij zo’n hele erge chemtraildag. Zo af en toe dan. Om tot je te laten doordringen hoe ernstig het is. ‘We are being hammered!’ schreef iemand me. En zo is het maar net. We worden met chemische luchtstrepen gegeseld.

Maar…. met alleen roepen hoe ERG het is komen we er niet.

Overheden en politieke partijen houden zich blind en doof voor dit fenomeen. Er is geen wetenschappelijk onderzoek naar gedaan, beweren ze. Dat is om te beginnen onwaar, maar dit argument is ten tweede onlogisch. Dat iets niet onderzocht is wil namelijk niet zeggen dat het niet bestaat. Het zou juist een reden moeten zijn om het wel te gaan onderzoeken.

Heel hard roepen zal overheden en politieke partijen niet op andere gedachten brengen. Ze verkiezen hun voorgewende onwetendheid.

De oplossing zal uit een andere hoek komen. Juist het feit dat het zo erg is kan ons aansporen om in mentaal opzicht de rollen om te draaien, want zo willen we het niet langer. We gaan de wereld vanaf nu naar ons eigen beeld vormen. We praten daar niet alleen over, we DOEN dat ook.

Chemtrails sporen ons zo aan om het beste uit onszelf te halen en dat gezamenlijk te manifesteren. In deze geest publiceer ik de onderstaande beelden van de atmosferische janboel, die zich op zaterdag 3 november 2018 voordeed.

Laten het ons aansporen tot actie.

Zie ook:

Geoengineering daagt ons uit het beste uit onszelf te halenWat verdedigt Milieudefensie eigenlijk?Gedeelten uit hoofdstuk 7 van mijn boek ‘Hemel onder Vuur’ (pdf)

chemtrails 3 november 2018

cchemtrails 3 november 2018

Opname 1 en 3 zijn gemaakt in Leiderdorp.

 » Lees verder