de-raaskaldiscussie-over-de-heilige-vaccinatius

05-11-18 07:18:00,

x

x

De raaskaldiscussie over de Heilige Vaccinatius…

2018 WantToKnow.nl/be

x

Met kromme tenen zit je dan te kijken naar deze uitzending van Buitenhof. Hoe 2 mensen die denken het te weten én een interviewer, die het eigenlijk ook allemaal niet weet, de discussie over vaccinaties aangaan, op basis van ‘hear-say’ en wat ze vinden.. De aankondiging zegt eigenlijk al genoeg. In deze inleiding van Diana Matroos, de presentator van het programma ‘Buitenhof’ op deze zondag de 4e november:

Het verzet tegen vaccineren beperkt zich al lang niet meer tot orthodox christelijke kringen. Steeds meer mensen in alle lagen van de bevolkingen hebben hun twijfels. Een verontrustende ontwikkeling, vindt de medische wereld. Anderen zijn het daarmee oneens, onder wie de Nederlandse Vereniging Kritisch Prikken (NVKP). Binnenkort gaat staatssecretaris van Volksgezondheid Blokhuis (ChristenUnie) met een standpunt naar de Tweede Kamer. Aan tafel: Anne-Marie van Raaij, voorzitter van NVKP, Mascha Kamphuis, voorzitter AJN Jeugdartsen, en Lilianne Ploumen, Tweede Kamerlid voor de PvdA.

Na de inleiding geeft presentator Diana Matroos het woord aan Lilianne Ploumen, die kennelijk veel weet van vaccinaties, want ze is PvdA-kopstuk. Of is het omdat ze Tweede Kamerlid is..? De essentie van haar aanwezigheid is ons onduidelijk. Eigenlijk vind ze dat zelf ook, want, zoals ze zelf tijdens het interview zegt: “Ik heb toch, zeg ik eerlijk, getwijfeld of ik wel op uw uitnodiging voor deze discussie in zou gaan”..  Nou mevrouw Ploumen, dank voor zoveel oprechtheid, want dat is nou preciés wat wij bedoelen.. WAT DEED U DAAR? Uw mening vertellen kennelijk.. Maar gebaseerd waarop..?

Wist jij dit..? Dat Big Pharma haar geld en invloed gebruikt om Google zoekresultaten te laten zien, rondom vaccins en vaccinatie, die NOOIT nadelig zijn voor de farmacy. Klik voor artikel hier op de site.

Dan komt kinderarts Mascha Kamphuis aan het woord, met alle vastgeroeste argumenten over de onveiligheid van niet-vaccineren en de lelijke gevolgen voor ouders die hun kinderen bescherming onthouden.. Maar een zinnig inhoudelijk argument komt er niet, over bewijs, onderzoek, wetenschappelijke onderzoeken naar de efficiency en VEILIGHEID van vaccins.. Nee, mevrouw de dokter weet het gewoon allemaal zéker.. De toon is gezet.

Dan krijgt Anne-Marie van Raaij van de Nederlanse Vereniging Kritisch Prikken als laatste eindelijk het woord.

 » Lees verder