blootstelling-aan-wilde-mazelenvirussen-is-niet-hetzelfde-als-blootstelling-aan-mazelenvirussen-uit-een-vaccin-8211-stichting-vaccin-vrij

08-11-18 08:26:00,

Vaccin spuitenEr is een feit waar zelden over wordt gesproken door aanhangers van vaccinatieprogramma’s: vaccinatie is geen interventie die de blootstelling van mensen aan ziekten uitsluit. Vaccineren vervangt de natuurlijke blootstelling, maar kunstmatige blootstelling is niet hetzelfde als natuurlijke blootstelling. Na een aantal decennia van massale vaccinatiecampagnes zou de medische en wetenschappelijke gemeenschap de algehele impact op de publieke en individuele gezondheid van vaccineren moeten onderzoeken. Het is verontrustend om te zien dat men niet bekijkt of de huidige strategieën opnieuw moeten worden geëvalueerd, maar dat de focus alleen ligt op degenen die vragen stellen of vaccinatie weigeren.

 
Deskundigen hebben erkend dat het huidige mazelenvaccin de mazelen niet kan uitroeien vanwege primair en secundair falen (d.w.z. vaccin dat niet werkt, of vaccin dat na verloop van tijd zijn werking verliest). [1] Studies hebben aangetoond dat de concentratie en duur van de bescherming van maternale (door de moeder aangemaakte) antilichamen voor zuigelingen met gevaccineerde moeders lager is en korter is dan die van niet-gevaccineerde moeders [2]. Er is ook vastgesteld dat een derde dosis BMR de beschermingsduur niet kan verlengen, wat tot gevolg heeft dat de meeste volwassenen onbeschermd zijn. [3]

 
moeder en babyDoor vaccineren zijn in deze tijd kwetsbare baby’s en kwetsbare oudere volwassenen bevolkingsgroepen ontstaan, die vroeger werden beschermd toen de mazelen op natuurlijke wijze circuleerden. Het is een ongemakkelijk punt van zorg dat niet neergelegd kan worden bij degenen die niet deelnemen aan vaccinatieprogramma’s.

 
De overgrote meerderheid van gezonde kinderen kunnen in hun kinderjaren gemakkelijk de mazelen aan. Voor hen biedt vaccinatie geen persoonlijk voordeel en stelt de prik hen alleen bloot aan het risico op vaccinatieschade en het krijgen van mazelen op volwassen leeftijd.

 
De industrie stelt geen mono-vaccin tegen mazelen beschikbaar. Daardoor blijft slechts het controversiële BMR-vaccin over. BMR bevat gefragmenteerd foetaal DNA in de rodehond-component, dat sommigen moreel aanstootgevend vinden en anderen medisch problematisch vanwege het potentieel voor auto-immuniteit* en insertionele mutagenese** [4]. Het vaccin is sterk vervuild met glyfosaat uit de gelatine die het bevat. [5] Er zijn geen studies die aantonen dat het injecteren van glyfosaat veilig is of hoe deze stof de immuunrespons op de andere ingrediënten kan beïnvloeden. Bovendien is het farmaceutische bedrijf Merck beschuldigd van het vervalsen van de werkzaamheid van het bofgedeelte van hun vaccin.

 » Lees verder