congressyrie-en-de-geopolitiek

08-11-18 09:33:00,

Volgende week zaterdag 17 november heeft in Leuven het tweede congres plaats van het Geopolitiek Instituut Vlaanderen-Nederland; Sprekers zijn Jonathan van Tongeren, Willy Van Damme en Robert Steuckers. Het instituut wil totaal onafhankelijk werken, los van bedrijven, regeringen, instellingen zoals het Freedom House of figuren als een George Soros.

Spreker Jonathan van Tongeren studeerde internationale politiek en slavistiek en is nu eindredacteur bij de Nederlandse website Novini en redacteur bij uitgeverij De Blauwe Tijger. Hij zal een algemene beschouwing geven over geopolitiek.

Tweede spreker is Willy Van Damme. Hij zal de toestand rond het conflict met Syrië pogen te analyseren, een actuele stand van zaken geven, de reden voor de oorlog uit de doeken doen en kijken naar wat de gevolgen kunnen zijn voor het land, de regio en de wereld. Dreigt dit alsnog te ontaarden in een wereldoorlog?

Derde spreker is de Brusselse publicist Robert Steuckers die zich al wat jaren vooral concentreert op de Europese kwestie en zal spreken over geopolitiek in de Europese ruimte.

Zaterdag 17 november te 14 uur, Vesaliusstraat 2, Leuven.

Advertenties

Delen :

Vind ik leuk:
Like Laden…

Gerelateerd

 » Lees verder