prof-kees-van-der-pijl-en-het-zionistisch-911-verhaal.

09-11-18 11:03:00,

Je mág er kennelijk niet luid en duidelijk over spreken.. Over de mogelijkheid dat zionistische krachten zich schuilhouden áchter een aantal (valse-vlag) aanslagen in de wereld, waaronder bijvoorbeeld de aanslagen van 11 september 2001. Deze aanslagen zijn bedoeld, omdat het zionisme haar agenda verder wenst uit te rollen. Dat dit zionisme daarbij de holocaust-kaart speelt als een soort troefkaart, is niet alleen hemeltergend, maar maakt hun bedoelingen des te grimmiger..

Keer op keer blijken ‘Zionisten’ het alleenrecht op het bestaan van de staat Israël te claimen. Ondanks wereldwijde protesten van Joden, zoals hier op de foto, die zich volledig afkeren van de Zionistische ideologie. De uiterst huichelachtige praktijken van de Likud-partij van premier Netanjahu, probeert haar politieke ideologie tot ‘de waarden van de staat Israël’ te verheffen. Dat Zionisme echter wordt verdoemd door grote groepen Joden, laten zij natuurlijk volledig buiten beschouwing..!

Het zijn nota bene veel Joden, die méér dan afstand nemen van het zionisme, dat nietsontziend om zich heen maait, om alles uit de weg te ruimen, dat in hun ogen een gevaar is, bij dat uitrollen van die agenda. Wát die verborgen agenda dan is, voert té ver om hier uit de doeken te doen, maar is in vele artikelen hier op de site wel degelijk terug te vinden.

Wij publiceren dit artikel ook in het kader van het transparant maken van het zionisme als een door vele krachten ‘beschermde macht’, waarover geheimzinnig en in verbloemde termen gesproken dient te worden. ONZIN natuurlijk, want wat is nou belangrijker dan waarheidsvinding..?? Elke waarheid kan immers grondige toetsing doorstaan en als we ons gaan gedragen als de dorpelingen in het sprookje ‘de Nieuwe Kleren van de Keizer’, wachten ons nog heel vervelende tijden.

Je kent ongetwijfeld dit sprookje, waarin een slim kleermakertje zich op gladde wijze toegang verschaft tot het keizerlijk paleis en daar ‘lucht verkoopt’ in de vorm van een ‘kleed van ragfijn garen’. Zó ragfijn, dat maar weinigen het goed kunnen zien.. Niemand die het ragfijne draad kan zien.. En daar een mantel van, zou dat niet geweldig zijn..?

De keizer trapt in zijn praatjes en laat in het paleis ruimte vrij maken voor dit oplichtertje om zijn werk te doen. Na maanden van aandringen, maakt de kleermaker bekend dat het kleed af is,

 » Lees verder