karskens-presenteert-zwartboek-partijdig-nos-journaal.

10-11-18 05:42:00,


x
x
Karskens presenteert zwartboek partijdig NOS-journaal..!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Dat het NOS-journaal al lang niet meer objectief is, en zéker niet sinds het aantreden van hoofdredacteur Marcel Gelauff, is voor velen in het mediawereldje een ‘open deur’. Maar daar werkelijk iets aan doen, zoals journalist Arnold Karskens dat doet, is bijzonder en zelfs uniek te noemen, door de wijze waaróp Karskens dit doet en heeft opgezet. Hieronder kun je het moment zien, afgelopen dinsdag, dat Arnold Karskens dit zwartboek aan leden van de Tweede Kamer aanbiedt.

Ook wij hebben vaak kromme tenen bij rapportages van het NOS-journaal, dat inmiddels op lijkt te gaan voor de titel ‘propaganda-roeptoeter-van-het-jaar’. Onlangs nog bleek, dat de overheid het NOS heeft gebruikt, om propaganda te maken voor jeugd-orgaandonatie. En wel op zo’n wijze, dat een columniste van nota bene de Telegraaf hiertegen in opstand kwam. Wij wijden dit artikel HIER aan dit voorval. Lees en huiver zouden we zeggen, als je het verhaal nog niet kent.. Over de ‘hersenspoeling van het NOS-journaal’..  (fijn natuurlijk als dit over het staatsjournaal wordt gezegd..???)

Poetin-bashen..? Jaaaa, de NOS loopt mee voorop..
Eerder hadden we het bericht, dat het NOS-journaal was betrapt op púre propaganda tégen Rusland/Poetin, door een interview van een BBC-verslaggever volledig 180º te draaien, om duidelijk te maken dat Poetin vragen van de BBC-verslaggever negeerde en doorliep. Terwijl precies het tegenovergestelde dus gebeurde en Poetin wel dégelijk de verslaggever netjes en geruime tijd te woord stond.. En wat was, nadat deze zaak door GeenStijl was opgeblazen tot de juiste proporties het commentaar van hoofd-redacteur Marcel Gelauff..??  Dat het ‘niet handig was’ wat ze hadden gedaan..!! Met andere woorden: dat hij en de redactie-kornuiten het slimmer hadden moeten aanpakken, wanneer ze Poetin wilden bashen..! Geen excuus, helemaal niets..!

De Tweet van de baas van het journaal, Marcel Gelauff, nadat het Journaal was betrapt op het regelrecht manipuleren van beelden van Vladimire Poetin, de de BBC niet te woord zou willen staan.. ‘Niet handig’…?? Wat is dát nu voor een reactie.. Alsof je betrapt bent…!!
Oorlogsjournalist Arnold Karskens; vaak met de neus op de pijnlijke feiten..

Karskens, journalist van het volk..
Waarom doet Arnold Karskens dit, vraag jij je misschien af?

 » Lees verder