lieve-dokter-hans-moolenburgh-sr.-rust-zacht

10-11-18 02:40:00,


x

x

Rust zacht, lieve dokter Hans Moolenburgh sr.,

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Het is 1 november 2014 en voor het symposium over vaccinaties, getiteld ‘Prik mij maar lek’, waar Hans Moolenburgh sr. zou gaan spreken, had ik afgesproken met co-organisator/spreker John Consemulder, dat ik dr. Moolenburgh en zijn vrouw Anneke, thuis in Haarlem op zou halen en meenemen naar Centrum Zonnewijzer in Kudelstaart. Voor de mooie woning van dr. Moolenburgh lieten we, zoals afgesproken deze beide ‘oudjes’ instappen en we waren onderweg. Wat een heerlijk rust straalde er van deze man, dit mooi stel af; heel bijzonder om te beleven.

Het lijkt me nu achteraf een soort ‘vanzelfsprekendheid’, dát deze lieve mensen de respectabele leeftijd hebben gehaald, die ze hébben gehaald. Ondanks alle stress van het hedendaagse leven, waar dr. Moolenburgh nog midden-in stond, tóch deze rust kunnen blijven behouden, is in mijn ogen al een levenskunst op zich..!

En toch was dat de levensinstelling van Moolenburgh; ook toen hij -met hulp van een aantal gelijkgestemden- erin slaagde Nederland af te houden van het fluorideren van ons drinkwater. Hans Moolenburgh handelde vanuit deze rust en vooral vanuit de innerlijk waarheid, ZIJN innerlijke waarheid, handelen en niet-versagen..! In alle rust..

Mocht je over deze waardevolle erfenis van Hans Moolenburgh willen lezen, in het kader van zijn strijd tegen het fluorideren van ons drinkwater, dan verwijzen we je naar dit artikel over deze belangrijke episode in de ontwikkeling van de gezondheidszorg in Nederland. HIER. Steeds méér wetenschappelijke studies, tonen aan dat fluoride als gif dient te worden gekwalificeerd, dus kun je je voorstellen wat deze ‘erfenis’ van dr. Hans Moolenburgh voor de Nederlandse burger -bewust of onbewust- betekent..!

Want in 1968 voegde Nederland voor het eerst fluor aan het drinkwater toe. Toen Moolenburgh waarschuwde voor de toename van kanker, omdat dit in allerlei medische tijdschriften werd besproken, kwam hem dit op een reprimande van de gezondheids-inspectie te staan. Maar ondanks deze sabotagepoging van de overheid, trokken Moolenburgh cs. aan het langste eind. In 1976 werd de toevoeging van fluor aan drinkwater gestaakt.

Vergeefs ook verzette hij zich op late leeftijd, ook nog tegen de komst van de gtsm-masten en bleef hij waarschuwen tegen het toedienen van vaccinaties op zeer jeugdige leeftijd.

 » Lees verder