Hidde J. van Koningsveld. Zonder Dollen: Wees Gewaarschuwd! 10

hidde-j-van-koningsveld.-zonder-dollen-wees-gewaarschuwd-10

20-11-18 11:16:00,

De feiten die het CIDI als propaganda-instelling van de zelfbenoemde ‘Joodse Staat’  verzwijgt:

JANUARY 4, 2018 


The Story Behind Ahed Tamimi’s Slap: Her Cousin’s Head Shattered by Israeli Soldier’s Bullet
Just before Palestinian teen Ahed Tamimi slapped one of the soldiers who’d invaded her yard, she learned that her 15-year-old cousin Mohammed had been shot in the head at close range


By Gideon Levy and Alex Levac, Ha’aretz


Half a head.


The left side of his face is twisted, swollen, fragmented, scarred; there’s congealed blood by his nose, stitches in his face; one eye is shut, a seam line stretches across his whole scalp. A boy’s face turned scar-face. Some of his skull bones were removed in surgery and won’t be returned to their place for another six months.Mohammed Tamimi, just 15, and he is already a disabled shooting victim and a released prisoner.
https://israelpalestinenews.org/story-behind-ahed-tamimis-slap-cousins-head-shattered-israeli-soldiers-bullet/

Op 19 december 2017, 16 jaar oud, werd Ahed ’s nachts gearresteerd en door de Israëlische autoriteiten in detentie genomen; drie dagen nadat ze een soldaat, die het erf van haar huis betrad, probeerde weg te duwen en hem daarbij had geslagen…

De Joods Israelische rechtbank veroordeelde haar tot acht maanden celstraf en 1100 euro boete.  Ook haar moeder Nariman kreeg dezelfde straf voor het filmen van de scène… De VN, in de persoon van Michael Lynk (U.N. Special Rapporteur on Palestine. svh), riep op 14 februari 2018 Israël op om Ahed Tamimi vrij te laten. Hij verklaarde dat Israël in strijd handelde met de Internationale Conventie over de Rechten van het Kind, wat Israël geratificeerd heeft. Hij merkte voorts op dat Israël jaarlijks tussen de 500-700 kinderen vasthoudt en vervolgt.
https://www.blogger.com/blogger.g?blogID=18389680#editor/target=post;postID=588052923902649764 
De speciale hoge snelheidskogels die het Israelische leger gebruikt, hebben een vernietigende uitwerking op het lichaam. Hieronder: Abdel Rahman Nawfal, 12, sits next to his grandmother in a hospital in the West Bank city of Ramallah on April 23 after his leg was amputated following an injury sustained during clashes with Israeli forces near the Gaza-Israel border.  » Lees verder