Kamerbrief ‘Verder met vaccineren’ met maatregelen om dalende vaccinatiegraad tegen te gaan – een reactie vanuit de stichting Vaccinvrij – Stichting Vaccin Vrij

kamerbrief-verder-met-vaccineren-met-maatregelen-om-dalende-vaccinatiegraad-tegen-te-gaan-een-reactie-vanuit-de-stichting-vaccinvrij-8211-stichting-vaccin-vrij

22-11-18 03:56:00,

Staatssecretaris Blokhuis (Volksgezondheid, Welzijn en Sport) stuurde op 19-11-2018 een brief naar de Tweede Kamer over de dalende vaccinatiegraad in Nederland. [1] De brief beschrijft de maatregelen die volgens de overheid nodig zijn om deze tendens een halt toe te roepen en zelfs te keren. Hoe gaat de Nederlandse overheid de burger overtuigen van haar gelijk? Is verplichting – in dit, of een later stadium – de oplossing? Hoe gaat de overheid zich opstellen naar een snelgroeiende bevolkingsgroep die haar vertrouwen in het Rijksvacinatieprogramma verliest?

 
De Stichting Vaccinvrij is opgericht voor transparante informatie en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze. Onze eerste reactie op de kamerbrief van staatssecretaris Blokhuis is een aangetekende brief naar de staatsecretaris, met cc. naar minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge.

 
Onderstaand leest u de aangetekende brief vanuit de stichting Vaccinvrij. In een latere fase zullen wij verder ingaan op de inhoud van de kamerbrief van staatssecretaris Blokhuis.

 

 

Screenshot

 

 

Aangetekende brief op 22-11-2018 verstuurd naar staatsecretaris Paul blokhuis en Minister Hugo de Jonge

 

 

Onderwerp: Kamerbrief ‘Verder met vaccineren’

Amsterdam, 22-11-2018

 

 

Geachte staatssecretaris Paul Blokhuis,

Met belangstelling hebben wij kennisgenomen van de door u ondertekende kamerbrief: ‘Verder met vaccineren’ (https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2018/11/19/kamerbrief-verder-met-vaccineren)

Wij gaan ervan uit dat u te goeder trouw uw werk doet, maar we kunnen uit uw schrijven afleiden dat u eenzijdig en onvolledig bent geïnformeerd. De Stichting Vaccinvrij is opgezet ten behoeve van transparante voorlichting en het behoud van een vrije vaccinatiekeuze. Inmiddels is er een grote groep van duizenden burgers ontstaan, die beseffen dat er sprake is van manipulatie van de bevolking middels het achterhouden van essentiële informatie en het genereren van irrationele angst.

 

Wij verzoeken u vriendelijk de volgende vragen met ja, of nee te beantwoorden:

 

Bent u ervan op de hoogte dat vaccins naast gemanipuleerde ziekteverwekkers chemische ‘hulpstoffen’ en vervuilingen bevatten en welke stoffen dat zijn?
Ja/ Nee

 
Bent u ervan op de hoogte dat er geen onafhankelijke veiligheidsnormen zijn vastgesteld met betrekking tot het inspuiten van vaccins bij baby’s, prematuur geboren baby’s, en zwangere vrouwen?
Ja/ Nee

 
Bent u ervan op de hoogte dat tot op heden geen enkele overheidsinstantie in staat is geweest om wetenschappelijk bewijs te overleggen dat het inspuiten van (combi)vaccins veilig is?

 » Lees verder