‘Paradise’ in hel.. Directed Energy Weapons..??

paradise-in-hel-directed-energy-weapons.

23-11-18 04:18:00,

Absoluut noodzakelijk dat we een nieuw artikel schrijven over de bosbranden in Californië. Deden we dat in het voorjaar al HIER en HIER, de aanvullende informatie die je hieronder aantreft, zal je mond doen open zakken van afgrijzen. Hoe is het mogelijk dat journalisten hier niet MASSAAL aandacht aan besteden en de onderste steen boven trachten te krijgen, hoe wrang dat in dit verband ook mag klinken.. Maar de situatie is volledig uit de hand gelopen, nu kennelijk niemand alarm slaat over wat zich achter de schermen van deze brand zou kunnen afspelen.

En kijk eens naar deze foto hieronder, die het eigenlijk allemaal in één plaatje vertelt: hoe is het mogelijk dat huizen en huisraad, auto’s en andere slecht-brandbare stoffen, VOLLEDIG in de as gaan, terwijl bomen en struiken die ernaast staan, niet branden en zelfs nauwelijks tot GEEN SCHADE vertonen..??

Wat is hier aan de hand..?? Het schokkende van een misdaad, is dat er (bijna) altijd een motief aan ten grondslag ligt. Nou, dat is er hier ook wel degelijk te vinden. De kop van het artikel bevat de meest lugubere connectie met een motief. Het zaaien van oorlog en verderf’ in de figuurlijke zin en als symbool daarbij het plaatsje ‘Paradise’ in de hel doen belanden.. Cynisch? Alu-hoedjes-retoriek? Dat bepaal je gelukkig helemaal zélf. Het enige wat wij kunnen doen, is jou de FEITEN aandragen zoals wij ze waarnemen.

En spreken we over andere motieven, dan is er het als tweede -in combinatie met het eerste punt- het ‘uittesten’ van het DEW-wapentuig. Je krijgt er hieronder nog volop van te zien, maar de term staat voor gericht-energie-wapen, of in het Engels: Directed Energy Weapon. Tot slot het derde motief. Het baan maken voor een onroerendgoedproject, dat zijn weerga niet kent in de VS, in het kader van transport.

Het behelst het ‘ruimte maken voor’ de aanleg van een treinspoor voor een supersnelle spoorverbinding in californië. En natuurlijk.. Als dit motief in combinatie met de vorige motieven gebracht kan worden, zou ons dat in het geheel niet verbazen.. Nogmaals: JIJ bepaalt wat je van dit verhaal kloppend genoeg vindt om het als (voorlopige) waarheid te omarmen.

* * *

x
x
‘Paradise’ in de hel.. Directed Energy Weapons..??  » Lees verder