VS-rechtszaak gewonnen tégen overheid en vaccinatie-industrie..!

vs-rechtszaak-gewonnen-tegen-overheid-en-vaccinatie-industrie.

27-11-18 05:29:00,

“DIT BETEKENT DAT HET HHS EN ALLE VACCINMAKERS AL MEER DAN 30 JAAR

DE AMERIKAANSE BEVOLKING VOORLIEGEN,

OVER DE EFFECTIVITEIT EN VEILIGHEID VAN VACCINS”.

citaten:

Proces van gedwongen vaccinaties kan nu wettelijk worden gestopt
Geen kwaliteitscontrole gedurende 32 jaar,
betekent GEEN ACTUEEL BEWIJS over de werking van vaccins!

x

X

VS-rechtszaak gewonnen tégen overheid en vaccinatie-industrie..!

2018 © WantToKnow.nl/be

x

Het zijn deze 2 mannen, Robert F. Kennedy Jr. (vaccin letselschade advocaat (JA DIE ZIJN ER!) en Del Bigtree, producent van de onderdrukte anti-vaccin documentaire ‘VAXXED’, die samen met het ICAN (Informed Consent Action Network) de credit krijgen voor het winnen van een/deze rechtszaak. Deze 3 partijen waren het die de eis hadden neergelegd tegen de Amerikaanse overheid en de farmaceutische-vaccinatie-industrie over het net naleven van wettelijke verplichtingen, inzake veiligheid, betrouwbaarheid en efficiency.. Kennedy, Bigtree en het ICAN, hebben voldoende aangetoond en bewézen, dat aan de hand van relevante overheidsdocumenten, alle federaal goedgekeurde vaccins in de afgelopen 32 jaar NIET voor kwaliteit zijn/waren getest..!

Wellicht sta je er niet zo bij stil, maar er zijn enorme juridische en praktische implicaties van dit vonnis! Het is werkelijk een enorme overwinning voor het Amerikaanse volk, dat vooral door onwetendheid en vertrouwen in het ‘systeem’ werd geknecht. Hopelijk is dat proces hierdoor begonnen aan een ommekeer.

Dit is écht groot nieuws voor iedereen die zich bezighoudt met het onderwerp vaccinatieveiligheid. Het is BIZAR en ONGELOOFLIJK, dat is gebleken, dat Amerikaanse federale gezondheidsorganisaties, hun ‘vaccinveiligheidsverplichtingen’ al meer dan 30 jaar hebben verwaarloost en zelfs genegeerd.. Het proces dat door RFK Jr. bij de rechter werd aangebracht, toont duidelijk dat er bewijsmateriaal is, dat de veel geclaimde ‘vaccinveiligheid’, zoals deze te pas en onpas door medische wetenschappers wordt geclaimd, niets meer dan een schijnvertoning is.

De agentschappen van de overheid die met het beschermen van het publiek zijn en worden belast, hebben OPZETTELIJK hun taak, om de veiligheid van immunisaties te verzekeren en te verbeteren, op zich genomen. De vraag is op zij daar nu dan ook verantwoordelijk voor zullen worden gehouden?

 

Dit zijn de consequenties, die uit dit vonnis direct al voortvloeien:

1. Het vonnis behelst,

 » Lees verder