Eerste succes juridische aanpak nieuw 911-onderzoek..!!

eerste-succes-juridische-aanpak-nieuw-911-onderzoek.

28-11-18 11:01:00,

Barbara Honegger is een vooraanstaand onderzoeker, auteur en spreker over de aanvallen op 11 september 2001 op de VS, met name de Pentagon-aanval. Ze werkte op hoge posities bij de Amerikaanse federale overheid van de V.S. Zo was ze ‘policy-analist’ van het Witte Huis en , met inbegrip van de positie van analist van het Witte Huis-beleid. Ze is auteur van het baanbrekende boek ‘October Surprise’, dat het diepe inzicht aanreikt van de Iraanse kant van het Iran-contra-schandaal. Inmiddels is haar verhaal bevestigd door eerder geclassificeerde en inmiddels vrijgegeven overheidsdocumenten.

Barbara Honegger

Barbara Honegger heeft een Bachelor of Arts (B.A.) degree van Stanford University; een Master of Science (M.S.) degree in Experimentele Psychologie van John F. Kennedy University. Daarnaast een Masters level certificate van in ‘National Security Decision-making’ van het Naval War College, allemaal in de VS.

Van 2000 tot 2011 was mevrouw Honegger ‘Senior Military Affairs Journalist’ aan de Naval Postgraduate School (NPS). Dit is de eerste wetenschappelijk-technologische universiteit, die zich richt op onderzoek naar nationale veiligheid. Deze NPS is een onderdeel van het Amerikaanse ministerie van Defensie.

Honegger was de enige uitgenodigde onderzoeker om te getuigen, op zowél de historische Toronto 9/11-hoorzittingen (bij de 10e verjaardag van 9/11) én de daaropvolgende Vancouver-hoorzittingen, die zes maanden later plaatsvonden. Ze was ook één van de 50 oprichters van PatriotsQuestion911.com, waarin de huidige en voormalige hoge overheidsdienaren, militairen en medewerkers van VS-inlichtingendiensten vragen om een nieuw 9/11-onderzoek.

Ook is ze één van de 20 charterleden van politieke leiders die oproepen voor 9/11 Waarheid.. Nu is ze initiatiefnemer van het ‘Lawyers Committee for 911-Inquiry’; een collectief van juristen, die naar de letter van de wet en de menselijke maat die de Amerikaanse grondwet biedt, een nieuw, eerlijk en openbaar onderzoek eisen naar de (werkelijke) feiten achter de aanslagen van 911. Dit collectief heeft zijn eerste grote succes binnen gehaald, waarover dit artikel gaat. We nemen de gelegenheid tevens te baat, om je te introduceren aan dit collectief van erudiete burgers.

 


x
x
Eerste succes juridische aanpak nieuw 911-onderzoek..!!

2018 ©WantToKnow.nl/be

x

Een goed bericht voor al diegenen die streven naar een nieuw en onafhankelijk onderzoek naar de misdaden, die op 11 september 2001 gepleegd zijn tégen het Amerikaanse volk.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: