combi-rutte-8211-wilders-ontmaskerd-door-gelehesjes-8211-de-lange-mars-plus

08-12-18 10:40:00,

Als politieke partijen en de overheidsmacht ergens allergisch voor zijn dan zijn dat spontane volksoproeren zoals deze zich al een aantal weken afspelen in Frankrijk. Rutte zal Wilders op zijn blote knietjes dan ook bedankt hebben voor diens aandeel in het onthoofden van het Gelehesjes-oproer van afgelopen zaterdag in Den Haag en Maastricht.

Het begon met een man die op de publieke tribune van de Tweede Kamer de kamer wordt opgepakt omdat hij een geel hesje durft te dragen. Snel arriveert de politie en bijna nog sneller beweert de voorzitter van de Tweede Kamer dat zij zal onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren.

Toen moeten de raderen zijn gaan draaien. Wilders heeft de laatste tijd flink wat tegenslag in zijn zucht naar publiciteit. De moslim kwestie is al wat ‘gewoontjes’ aan het worden. De actie van de gelehesjesman moet hem op een briljant idee hebben gebracht.

Zijn grootste uitvalsbasis is Almere. En daar vindt dan ook de onthoofding van het spontane Nederlandse volksoproer plaats. De PVV-leden hullen zich afgelopen donderdag tijdens de raadsvergadering in gele hesjes. Uitgekiend. Geen opstandig mens in Nederland, die niet van de PVV is, zal er langer over piekeren een geel hesje te dragen!

Een prachtig voorbeeld van gecontroleerde oppositie. Opstandige mensen die het overheidsbeleid beu zijn een uitlaatklep bieden, maar hun actie wel aansturen zodat de werkelijke macht niet in gevaar wordt gebracht. Op deze manier wordt het politieke spel al eeuwen gespeeld. Steeds wanneer de politieke partijen hun vingers achter verzet krijgen, gaan zij er met de macht vandoor. Ze grijpen de controle van een ongeleide volkswoede en manoeuvreren zich in de spotlights waarna zij de macht gewoon overnemen. Het volk dat de opstand begon blijft daarna steeds met een katergevoel achter, omdat wat ze werkelijk wilden weer niet gelukt is.

Een schitterende ontmaskering ook waarvoor de PVV werkelijk staat. Ze zijn geen haar beter dan de partijen die zij zeggen te bestrijden. Ingewijden weten al veel langer dat de PVV en de VVD onder een hoedje spelen, de oorspronkelijke gelehesjes actievoerders krijgen dit feit nog eens ingewreven.

De actie lijkt een beetje op die van het Vlaams Blok (ultra rechts in België,

 » Lees verder