macron-zet-eu-leger-in-tegen-franse-inwoners-8211-lang-leve-europa

11-12-18 08:08:00,

Binnen 1 maand na de oproep van Macron en Merkel voor een Europees leger, werd het Europese leger al ingezet in Frankrijk tegen Franse burgers.

Ja, dat is een EU vlag op die tank. Tanks onder de EU-vlag rolden door de straten van Parijs, ingezet als ze werden tegen Franse burgers. Het is ineens volstrekt duidelijk waarom Merkel en Macron vaart willen maken met het Europese leger: het gewelddadig onderdrukken van de eigen inwoners.

Democratisch weggestemd in 2005, hier is de Europese vlag op de tank die jou komt onderdrukken. En dat is passend, want de overwinningsspeech van Macron werd ook vergezeld van het eveneens weggestemde Europese volkslied in plaats van het Franse.

EU tanks in de straten van Parijs. De schrik zit er kennelijk goed in bij ‘onze’ volksvertegenwoordiging.

Maar kennelijk niet genoeg, want zie de timing van het ondertekenen van het VN immigratieverdrag: de EU tanks rollen door Parijs terwijl de Franse overheid (als ook de Nederlandse) ondertussen in Marrakech de handtekening zet voor meer immigratie. Dat is uiteraard één van de onderwerpen waar de hesjes tegen strijden: eindeloze immigratie van kansloze buitenlanders die volledig weigeren te integreren.

Overigens is de VN nog lang niet met ons klaar! Zie ook binnenkort nog het vluchtelingenpact (het compact on refugees is anders dan het compact for migration), de continuerende klimaatgekte (de door de VN ingegeven CO2 belasting is een andere hoofdreden van de demonstraties in Frankrijk), druk van de VN op zwarte piet ons niet onbekend, Agenda 21/2030, etc …. De lijst is lang, en Rutte zegt altijd ja.

Via: Newspunch, DailyStar en Infowars.

 » Lees verder