Rutte geeft zeggenschap over NL begroting weg aan EU – Lang Leve Europa!

16-12-18 09:34:00,

Nadat Rutte onlangs de grensbewaking en zeggenschap over immigratie weggaf aan de VN, geeft Rutte vandaag Nederlands zeggenschap over de Nederlandse begroting weg.

Rutte is akkoord gegaan met het Eurozone budget. Macron en Merkel vieren weer een overwinning tegen de reden, de bureaucratie viert weer een overwinning over inspraak. Ongekozen globalisten winnen weer een grote slag, de samenleving verliest wéér. De bevolking leidt weer een grote nederlaag in de race naar de wereldregering.

U bent vandaag ineens een groot stuk inspraak kwijt geraakt over de Nederlandse begroting. Gefeliciteerd daarmee. Voortaan gaan Frankrijk en Duitsland besluiten over (grote delen van) de Nederlandse begroting, met als doel Nederlandse welvaart weg te nivelleren naar grijpende bankiers en de vele schuldenrijke eurozone landen. Merkel en Macron hebben nu grote en directe inspraak gekregen over hoe uw belastinggeld wordt besteedt.

Bent u trouwens nu ook benieuwd of de Nederlandse economie de Italiaanse kan redden? Binnenkort weten we dat, de nu gecreëerde transferunie gaat binnenkort namelijk aantonen of de Nederlandse economie groot genoeg is om die van Italië (en Frankrijk) te redden.

Nu is het afwachten of Rutte het resterende zeggenschap van de Nederlandse overheid en Nederlandse bevolking over Nederlandse wetgeving volledig kan weggeven aan de EU en de VN voor de provinciale staten verkiezingen van maart 2019. Het zou hem zo maar eens kunnen lukken!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: