vertaling van: Why We Must Stop the 5G Network

vertaling van:

Why We Must Stop the 5G Network

http://theduran.com/why-we-must-stop-the-5g-network/Waarom we het 5G-netwerk moeten stoppenVergeet nooit dat dit een ‘tweerichtingsverkeer’ is, in die zin dat de landen die de satellieten in feite controleren, alle mensen op aarde in absolute zin zullen beheersen.

photo.jpg

Gepubliceerd 21 uur geleden op 10 januari 2019Door Richard Galustian
De wereldwijde inzet van het draadloze netwerk van de vijfde generatie (5G) vormt een experiment op het gebied van de mens en het milieu dat niets minder is dan een misdaad onder internationaal recht. Toch werd het onderwerp van de enorme gevaren van de nakende en snelle inzet van 5G-technologie niet genoemd toen wereldleiders eerder deze maand in Polen bijeenkwamen voor de VN-conferentie over de aarde.Een ongemakkelijke waarheid die onze leiders zouden kunnen beweren maakte geen deel uit van het algemene onderwerp in Polen van het welzijn van de aarde en al haar inwoners. Hoe is het toch mogelijk.
In Polen werden details vrijgegeven van een belangrijk wetenschappelijk rapport, in opdracht van de VN, waarin stond dat de wereld minder dan 12 jaar heeft om de uitstoot drastisch te verminderen om een catastrofe te voorkomen – dat leek een gevoel van urgentie te creëren dat deze slotverklaring veroorzaakte. “Om deze kans in [Polen] te verspillen zou onze laatste kans om een einde te maken aan de op hol geslagen klimaatverandering in gevaar brengen”, zei VN-secretaris-generaal Antonio Guterres. “Het zou niet alleen immoreel zijn, het zou ook zelfmoord zijn.”
Wat meer suïcidaal is, gek is een geschikter woord, is de verschrikkelijke impact op de aarde van de introductie van 5G.Enkele van ’s werelds grootste bedrijven staan met de steun van hun regeringen de komende twee jaar klaar om 5G uit te rollen. Dit is ingesteld om te leveren wat wordt erkend als een “ongekende maatschappelijke verandering” op wereldschaal.Alsof dat in de toekomst het potentieel voor meer cyberaanvallen door staten en mogelijk terroristische organisaties niet verder zal vergroten en ook niet zal bijdragen aan de steeds maar erger wordende sociale netwerken, gevolgen van ‘manipulatie’ door grote bedrijven en staten geleid door voornamelijk psychopathische en incompetente politieke leiders.
De grote schrijver Aldous Huxley stelde zich dergelijke vormen van ‘technologische vooruitgang’ voor in zijn beroemde boek BRAVE NEW WORLD geschreven bijna 100 jaar geleden. 
Wijlen Stephen Hawkins waarschuwde voordat hij stierf, dat de grootste bedreiging voor de mensheid kunstmatige intelligentie (AI) is en 5G is de weg die ons uiteindelijk naar AI-overheersing zal leiden.
5G brengt ons ‘slimme’ huizen, ‘slimme’ bedrijven, ‘slimme’ snelwegen, ‘slimme’ steden en zelfrijdende ‘slimme’ auto’s. Vrijwel alles wat we bezitten en kopen, van tv’s tot koelkasten en wasmachines tot melkpakken, haarborstels en babyluiers, zal antennes en microchips bevatten en draadloos met internet worden verbonden. Elke persoon op aarde heeft direct toegang tot supersnelle draadloze communicatie vanaf elk punt op de planeet, zelfs in regenwouden, in de mid-ocean en op Antarctica.Vergeet nooit dat dit een ‘tweerichtingsverkeer’ is, in die zin dat de landen die de satellieten in feite controleren, alle mensen op aarde ongelooflijk sterk zullen beheersen. Een bijna onvoorstelbaar vooruitzicht. Dit zal het ultieme potentieel bieden voor de manipulatie van de hele wereldpopulatie door in wezen alleen ‘Super Power’-landen, gedomineerd door Amerikaanse bedrijven die lijken geleid te worden door, wat de erkende term is geworden, ‘de diepe staat’ en niet door de Amerikaanse president. Trump kan zijn eigen administratie niet zover krijgen dat zijn orders worden opvolgt, en getuige zijn van de vermeende terugtrekking van de Syrische troep als slechts één voorbeeld.
De geplande dichtheid om globale 5G radiofrequentiezenders te bereiken is onpeilbaar. Naast miljoenen nieuwe 5G-basisstations op aarde en 20.000 nieuwe satellieten in de ruimte, zullen naar schatting 200 miljard “verzendende objecten” deel uitmaken van het internet der “dingen” tegen 2020, en een biljoen verdere “dingen” een paar jaar later.Commercial 5G op lagere frequenties en lagere snelheden werd al ingezet in Qatar, Finland en Estland medio 2018. De uitrol van 5G bij extreem hoge (millimetergolven) frequenties is deze maand begonnen, waardoor de urgentie om dit plan om te keren absoluut noodzakelijk is.
Ondanks wijdverspreide ontkenning is het bewijs dat radiofrequentie (RF) straling schadelijk is voor het leven al overweldigend sterk. Het verzamelde klinische bewijs van zieke en gestoorde mensen, experimenteel bewijs van schade aan DNA, cellen en orgaansystemen in een grote verscheidenheid aan planten en dieren, en epidemiologisch bewijs dat de belangrijkste ziekten van de moderne beschaving; kanker, hartaandoeningen en diabetes mede worden veroorzaakt door elektromagnetische vervuiling, vormt een literatuurbasis van ruim 10.000 peer-reviewed onderzoeken.Als 5G wordt geïmplementeerd, kan geen persoon, geen dier, geen vogel, geen insect en geen plant op aarde meer de blootstelling vermijden, 24 uur per dag, 365 dagen per jaar, aan niveaus van RF-straling die tientallen tot honderden keren groter zijn dan wat vandaag bestaat, zonder enige mogelijkheid om ergens op de planeet nog daaraan te ontsnappen.
Elke 5G-telefoon bevat tientallen kleine antennes, die allemaal samenwerken om een gerichte straal bij de dichtstbijzijnde zendmast te volgen en te richten. In Amerika heeft de Amerikaanse Federal Communications Commission (FCC) toegestaan dat de effectieve kracht van die stralen maar liefst 20 watt kan zijn, tien keer krachtiger dan de toegestane niveaus voor huidige telefoons die 3G en 4G gebruiken.Ten minste vijf internationale bedrijven, waaronder defensiebedrijven zoals BOEING, stellen voor om 5G vanuit de ruimte te leveren vanuit een combinatie van 20.000 satellieten in een lage en middelgrote baan rond de aarde die de aarde zullen bedekken met krachtige, gerichte, stuurbare balken.
De verandering van de elektromagnetische omgeving van de aarde kan een nog grotere bedreiging vormen voor het leven dan de straling van op de grond gebaseerde antennes, waar de schadelijke effecten van radiofrequente straling zijn al bewezen.Het Internationale Agentschap voor Kankeronderzoek (IARC) van de WHO heeft onlangs overweldigend bewijs geproduceerd, waaronder de nieuwste onderzoeken naar het gebruik van mobiele telefoons en hersenkanker. Dit wijst erop dat RF-straling carcinogeen is gebleken voor mensen en nu moet worden geclassificeerd als een “Groep 1-carcinogeen” samen met tabaksrook en asbest.Hoe dramatisch het ook klinkt, de inzet van 5G-satellieten en de bijbehorende grondstations moet nu worden gestopt.
Dit is een laatste kans, dus mensen moeten overal ter wereld de straat op gaan, net als in Parijs, en hun regeringen dwingen of veranderen. 2019 zou het jaar van de revoluties kunnen worden, terwijl we de mensen steeds meer ontgoochelen met onze incompetente en in de meeste gevallen corrupte bureaucraten en politici, samen met hopeloze en nutteloze wereldinstellingen zoals de VN en de EU.

%d bloggers liken dit: