Oplossingen voor luchtvervuiling met (ultra)fíjnstof (3) – De Lange Mars Plus

oplossingen-voor-luchtvervuiling-met-ultrafijnstof-3-8211-de-lange-mars-plus

16-01-19 11:46:00,

Bijdrage van Dick van Nieuwkoop*

In drie delen legt Dick van Nieuwkoop uit welke desastreuze werking fijnstof en ultrafijnstof op onze gezondheid en die van de aarde heeft en komt hij met een oplossing voor een van de grootste rampen van de mensheid die zich aan het voltrekken is. Het eerste deel gaat over het meten van ultrafijnstof en de trucs die gebruikt worden om de waarheid te verhullen. In deel twee worden de gevolgen van nano luchtvervuiling uit de doeken gedaan. In dit deel mogelijke oplossingen.

WE KUNNEN IN EEN KEER DE KOP VAN DE FOSSIELE VERGIFTIGINGS DRAAK VERMORZELEN EN DE AARDE WEER GEZOND MAKEN

 

Wetswijziging

De snelste manier is om de wet waarin uitstoot van deeltjes kleiner dan 23 nanometer is gelegaliseerd ongedaan te maken. Deze deeltjes vernietigen langzaam al het leven op aarde. En is de reden dat we 8 miljoen chronisch zieken hebben en de bijen uitsterven, waardoor we er straks geen voedsel meer hebben is. De oliemaatschappijen hebben de wetten makers omgekocht, want dat was goedkoper dan werkende filters maken. Die filters zouden overigens maar 25 euro per auto hoeven te kosten. Daarvoor moeten we in zulke grote getale in een vreedzame demonstratie naar Den Haag, Brussel en Washington, dat ze er onmogelijk meer omheen kunnen. Het zal het begin inluiden van een Nieuwe Hemel en een Nieuwe Aarde.

Alle oplossingen bestaan al. Ze liggen in de vorm van patenten in de laden bij de multinationals. Wat iedereen in eerste instantie moet weten is wat er zich op nano schaal in de lucht afspeelt. Daarvoor moeten we gaan meten wat we niet kunnen zien. Er is via wetgeving carte blanche gegeven aan de vervuilers om hun onverkoopbaar giftig afval in de buitenlucht te dumpen. Als er genoeg steun is kunnen we ervoor zorgen dat de wet wordt aangepast, zodat dat illegaal is en aangepakt kan worden.

Gratis OV

De simpelste en snelste manier om luchtvervuiling te bestrijden is met gratis openbaar vervoer en gratis gebruik van fietsen. De miljarden die we uitgeven aan chronisch zieken en kanker patiënten door luchtvervuiling van auto’s zijn voldoende om overal bussen op waterstof te laten rijden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: