#GeleHesjes koorts en hun werkelijke macht om regeringen te laten gehoorzamen – De Lange Mars Plus

gelehesjes-koorts-en-hun-werkelijke-macht-om-regeringen-te-laten-gehoorzamen-8211-de-lange-mars-plus

23-01-19 12:55:00,

Voor DLM Plus volg ik nauwgezet de ontwikkelingen in Frankrijk. Ik doe dit al jaren. Ik volg echter niet de massa media, maar neem via alternatieve routes. Daardoor heb ik andere volksopstanden zoals NuitDeBout ook kunnen verslaan via deze website. Daarom was ik er snel bij toen de eerste Gele Hesjes in Frankrijk de straat op gingen. Zij barricadeerden toegangswegen en kwamen naar Parijs. Talloze filmpjes heb ik sinds die tijd van tal van professionele maar ook amateurfilmers voorbij zien komen.

De beelden hebben op mij een magnetische aantrekkingskracht, ik moet ze echt van het begin tot het eind bekijken.

Ik haal er veel voldoening uit. Niet uit de gruweldaden van de Franse gendarmerie (als het tenminste de Fransen zijn, het zou zo maar kunnen dat dit andere Europese robocops zijn die opgeroepen worden om in Frankrijk huis te houden). Mijn voldoening zit in het zien van het meest dappere volk in actie, de Fransen, althans het deel dat een geel hesje draagt en met honderdduizenden tegelijk met ware doodsverachting de troepen van Macron weerstand biedt.

Hun koppigheid, omdat hun meningsuiting beperkt wordt, is uniek. Zij laten zich niet naar de slachtbank leiden van de Europese muilkorfpolitiek. Zij zeggen, er zijn revoluties gewonnen voor mijn vrijheid van meningsuiting, daar blijven jullie Macronnieke maniakken vanaf. Ondanks honderden gewonden, waarvan sommigen met levenslang letsel, blijven ze naar buiten komen met hun eisen: Macron treed af! en voor een maatschappij die niet alleen voor de rijken zorgt, maar voor iedere inwoner.

Zij zijn het eerste Europese volk dat echt weerstand biedt tegen de verpauperingspolitiek van de regeringen van de EU, geen enkele uitgezonderd.

Deze regeringen zijn zo arrogant dat ze zelfs niet ontkennen dat ze de rijken ten koste van de armeren steeds rijker laten worden en dat deze landen steeds meer ‘verzorgingsstaten van multinationals’ worden.

Wanneer ik de beelden voorbij zie komen van Gilets Jaunes die achterna gezeten worden door sadistische oproerpolitie en even later met een aantal laffe robocops in elkaar wordt geslagen, voedt dit mijn boosheid. Toch weet ik even later weer dat dit nergens toe leidt. Deze soldaten krijgen een hongerloontje en begaan hiervoor misdaden tegen de mensheid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: