De thema’s van vandaag; waarheid en deceptie.

de-themas-van-vandaag-waarheid-en-deceptie.

05-02-19 09:29:00,

Eric vdf ten Hoopen schrijft artikelen over: bewustzijn, mind control, natuur en spirituele wetten, het occulte en alle thema’s die betrekking hebben op de vrijheid van alle wezens op deze, ‘onze’ Aarde. Daarbij heeft hij geen taboethema’s, alles wordt besproken. Hij laat graag het licht schijnen op het donkere op onze wereld en wil krachtige oplossingen geven voor de problemen, waar we als aardbewoners mee geconfronteerd worden. Op dit kritieke moment in de ontwikkeling van de aarde en de mensheid. Het moment van de keuze; bewustzijn of vernietiging, aarde of hel-op-aarde. 

Een diepgaande  verkenning voor de doorzetters en mensen die echt willen weten hoe het zit. Zijn werk tezamen, geeft een compleet overzicht van alle kennis die (bewust) verborgen is gehouden voor de mensheid. Info die de lezer tools geeft die nodig zijn, om zelf mee te werken aan het veranderen van de staat waarin we verkeren. Daarbij niet passief als toetsenbordheld maar actief ook in de wereld, omdat je dan weet hoe het werkt.  Vrijheid voor alle wezens is het doel. Liefde is alles, angst een illusie, De waarheid kan nooit vernietigd worden. Eric hierover:

“Maar ik zal me eerste even voorstellen. Ik ben inmiddels 55 jaar op deze aarde en woon op een oude boerderij bij Deventer en houdt me bezig met het onderzoeken van alles wat er in het Universum gebeurt en hoe alles werkt, zeg maar hoe de radertjes van de natuur draaien. Ik geef presentaties over alle kennis die mij dit oplevert, bijvoorbeeld tijdens o.a. de Gezond Verstand Avonden door het hele land. Maar ook presentaties van zowat 12 uur (!!) op verschillende locaties of op uitnodiging.

Deze presentaties gaan dan over de uitgebreide onderwerpen, zoals ‘Unified Field Theory’ van o.a. Nasim Haramein en/of natuurwetten Ik vind de essentiële waarheid belangrijker dan mensen, meningen en de gevoelens die de waarheid op kunnen roepen. De waarheid boven álles dus..! Nassim Haramein bedank ik hartelijk, omdat hij mij schoolde in de ‘Unified Field Theory’ en daarmee diepe kennis van de natuur in de breedste zin bij mij binnenbracht; een begrip voor alles wat is en ook ‘niet is’.

En ‘natuurlijk’ heb ik van vele anderen mogen leren maar vooral ook van de natuur zélf. Door diep in mij zelf te kijken en te kiezen voor alles wat mij helpt vrij te worden en te zijn.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: