CO2-leugen brengt jongeren in verwarring – De Lange Mars Plus

co2-leugen-brengt-jongeren-in-verwarring-8211-de-lange-mars-plus

08-02-19 01:43:00,

123rf

Zelden krijgt een demonstratie van tienduizend mensen zoveel aandacht en zo weinig tegenstand van de overheid. Heel af en toe is demonstreren ineens geen taboe. Bar weinig keren verslaan de main stream media een demonstratie op het Malieveld, en dit keer zelfs met passie en enthousiasme, als de zogenaamde ‘klimaatstaking’ van scholieren. Zelfs de EU steunt de acties. Dit alles geeft des te meer reden tot bezorgdheid. Een verslag over onze zorgen, want onze wereld dreigt niet ten onder te gaan aan CO2, maar aan vervuiling.

Politiek & industrie kijkt u mee? Tienduizenden klimaatspijbelaars willen ‘geen gelul, uitstoot naar nul’ #klimaatstaking pic.twitter.com/1vdiTWKmpv

— Faiza Oulahsen (@faizaoulahsen) 7 februari 2019

‘CO2 weg ermee’

De eerste gedachte aan de scholierenstaking van 7 februari op het Malieveld brengt mij op het weghonen door jongeren en het vertrappen van het spandoek waarin de jongeren gewaarschuwd worden tegen de klimaatmythe. Dit alles enthousiast in beeld gebracht door de NOS. Op een dergelijk moment weet je dat het een serieuze zaak aan het worden is. De klimaatpropaganda heeft de jongeren succesvol bewerkt en gebrainwasht.

Het geroep door scholieren van ‘CO2 weg ermee’ legt meteen de dodelijke slagader bloot van het klimaatsprookje waarin iedereen moet geloven, zo niet dan is hij of zij een gevaar voor de samenleving, een reden tot blokkade door censor Facebook en zelfs tot ontslag, zoals een Franse weerman enkele jaren geleden aan den lijve ondervond.

De uitstoot door mensen van CO2 is niet de belangrijkste oorzaak van een klimaatverandering, Sinds 1850 is de gemiddelde temperatuur van de aarde met 1,2 °C gestegen. De menselijke emissie van CO2 heeft hieraan 0,23 °C bijgedragen. Natuurverschijnselen hebben een veel grotere impact, zoals de hoeveelheid ingestraalde zonne-energie, inslagen van meteorieten, El Niño en La Niña, enzovoort. (lees artikel in Climategate.nl)

‘De opwarming van de aarde is begonnen in het Holoceen is nog steeds aan de gang en is medeverantwoordelijk voor de nog steeds gaande trage opwarming van de oceanen. De stijging van de zeespiegel is hiervan het voornaamste gevolg en wijkt nog steeds niet af van +/- 20 cm per eeuw!

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: