Initiatiefnemer achter leerlingen-klimaatstakingen? De EU.!!

initiatiefnemer-achter-leerlingen-klimaatstakingen-de-eu.

09-02-19 07:33:00,


x
* * *
x
EU dé initiatiefnemer leerlingen-klimaatstakingen..!!

2019 © WantToKnow.nl/be

x

Duizenden scholieren liepen afgelopen donderdag in Den Haag mee met de klimaatbetoging, die eindigde bij McDonald’s, eh het Malieveld.. Zo ook kinderen uit andere landen, in een goed georganiseerde, spontaan-ogende actieketen. De kinderen spijbelden omdat ze zeggen urgent te protesteren tegen de klimaatverandering op Aarde. Het lijkt allemaal heel spontaan en authentiek, maar voor mensen die een béétje nadenken, is het allemaal wel heel toevallig en netjes gecoördineerd. De website ‘Cultuur onder Vuur’ deed onderzoek en stuitte op flinke Europese inmenging en een flinke dosis subsidie voor deze ‘opstand’..!

Via de organisator van het klimaatspijbelen, kom je vanzelf bij ‘Youth for Climate’. Op hun website (HIER) vind je niets over een bestuur of wie ze betaalt. Terwijl je zou denken dat bij een spontane actie, dit toch wel een voorwaarde is. Nu is het preciés andersom. Via zoek- en speurwerk haalt men het e.e.a boven water. Wat is het voor clupje en wie is het bestuur en even zo belangrjik, waar komt het geld voor organisatie vandaan..

Betrapt! Europese Commissie drijvende kracht achter klimaatspijbelen

Het initiatief van.. Jean Claude Juncker
De onderzoekers stuiten op een klimaatconferentie die in 2017 door de Verenigde Naties werd georganiseerd, en waarbij Jean-Claude Juncker , zoals je weet voorzitter van de Europese Commissie, beloofde geld te gaan steken in, zoals hij het noemde, ‘een nieuw jeugd-klimaatinitiatief’.(HIER) En zijn collega-commissaris Maroš Šefčovič, ook de beroerste niet, kwam met het idee voor de naam: ‘European Youth for Climate Action’.

Het doel van ‘Youth for Climate’ is heel duidelijk: deze schoolkinderen dienen te helepen om het ‘Akkoord van Parijs’ te propageren. Je weet dat in 2015, dit klimaatakkoord werd gesloten, waarbij men letterlijk zei te spreken uit naam van ‘Moeder Aarde’..! Het zijn de letterlijke bewoordingen die in de tekst van het slotakkoord staan. De oorlog werd verklaard aan vooral fossiele brandstoffen, waar aardgas ook onder valt.

€ 340 miljoen subsidie..?!
De Europese Commissie geen niet alleen slechts morele steun aan dit spontane scholieren/jeugd-klimaatinitiatief? Weet je dat het ‘Europees Solidariteitskorps’, van waaruit dit ‘European Youth for Climate Action’-initiatief werkt, alleen al voor de periode 2018 – 2020 het lieve sommetje van € 340 miljoen euro subsidie van de EU,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: